Det danske magasin i Spanien
SOUL åbner restaurant i San Pedro de Alcantara

SOUL åbner restaurant i San Pedro de Alcantara

Restaurantgruppen BREATHE™️ åbnede i sidste uge sin fjerde restaurant – SOUL – i Marbella og konsoliderer dermed sig selv som en af ​​de førende gastronomiske grupper på Costa del Sol.

Soul ligger i NAC padel-komplekset i Nueva Alcántara, hvor det deler plads med 16 Premium Padel-baner og med den eksklusive svenske fitnessklub The I/O, der er et epicenter for fritid, sport og wellness. Soul, designet af Archidom Studio, har store åbne rum og en følelse af velvære.

Mere end 400 mennesker nød en særlig aften med et udvalg af de nye retter på menuen, samt diverse shows, dansemusik og DJ’s. Marbellas kommune var repræsenteret af byrådsmedlem Cristóbal Garre og den ansvarlige for sportsaktiviteter i San Pedro Alcántara, Javier Mérida.

Med åbningen af SOUL er der skabt 30 nye arbejdspladser i området, og der er i alt 160 medarbejdere på lønningslisten i hele BREATHE™️ koncernen.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.