Det danske magasin i Spanien
Clínica Dental Escandinava har åbnet ny klinik i Sitio de Calahonda

Clínica Dental Escandinava har åbnet ny klinik i Sitio de Calahonda

Clínica Dental Escandinava blev grundlagt i 1986. Siden da har de haft den glæde at udvide deres klinik flere gange. I dag har de fem konsultationer, to med indbygget kirurgiudstyr til deres mange implantatbehandlinger.

Der er altid fart på hos Clínica Dental Escandinava, og for at imødekomme ønsker fra kunder i Calahonda/Elviria og Marbella området, har Clínica Dental Escandinava i april i år åbnet klinik, netop i Sitio de Calahonda. Her har de også taget hensyn til at kunne udvide til flere konsultationer. De har indgået et samarbejde med to tandlæger med mange års erfaring, og Anna, deres erfarne receptionist, tager imod på klinikken i Sitio de Calahonda.

De mange kunder vil stadig kunne møde såvel Caroline som Tine, Monica, Alba og Jennifer på begge klinikker. Ligeledes vil Tandplejer Sandra og tandlægerne Anders og Andreas have deres arbejdsdage fordelt på de 2 klinikker.

De går meget ind for kosmetisk tandpleje og flere patienter spørger til blegning af tænderne og kronebehandling for at få et smukt, hvidt smil. Nu kan disse behandlinger tilbydes i både Fuengirola og Sitio de Calahonda.

Clínica Dental Escandinava har allerede fået mange positive tilbagemeldinger på deres nye tiltag fra klienter i zonerne Calahonda/Elviria og Marbella

Fuengirola:
C/ Las Deblas, Edif. Palm Beach 1º I,
Paseo Marítimo Rey De España 95
Tlf. +34 952 660 167 

Sitio de Calahonda:
Centro Comercial Los Cipreses 4, 1-3B.
Tlf: 952 933 934

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.