Det danske magasin i Spanien
Ecolimp Costa del Sol – tilbyder professionel rengøring og tøjvask til alle

Ecolimp Costa del Sol - tilbyder professionel rengøring og tøjvask til alle

Ecolimp Costa del Sol med base i Los Boliches (Fuengirola) blev etableret tilbage i 2005, som et familiedrevet rengøringsselskab. Siden da er virksomheden vokset markant, og har i dag har over 20 kvalificerede medarbejdere, og de har med tiden gjort sig til eksperter inden for rengøring af virksomheder og private hjem.

Ecolimp Costa del Sol tilbyder rengøring af private boliger og virksomheder, vedligeholdelse af urbanisationer/ejerforeninger, haver, svømmebassiner og vedligeholdelse af udlejningslejligheder. For 5 år siden besluttede virksomheden at specialisere sig i at tilbyde økologisk service med rengøring og vedligeholdelse af turist/udlejningslejligheder ved brug af systematisk avancerede miljøvenlige rengøringsteknikker. 

Med tiden så de muligheden for at tilbyde deres kunder, ikke kun rengøring, men også tøjvask. Og dermed opstod så ideen om at starte eget vaskeri. I begyndelsen var de sikre på at dette kun ville være et plus for eksisterende kunder, men interessen fra andre sider var så stor, at de hurtigt besluttede at etablere selvbetjeningsvaskeri, såvel som hjemmelevering af vasketøj.

Du finder Ecolimp Costa del Sol nær fodboldbanen i Los Boliches, og du kan benytte dig af deres tjenester overalt på Costa del Sol. Ecolimp Costa del Sol har især mange kunder i Benalmádena, Fuengirola, Mijas, Marbella, Alhaurín, San Pedro Alcántara og Estepona.

Har du lyst til at vide mere om Ecolimp Costa del Sol så kig ind på deres hjemmeside. Der kan du læse mere om virksomhedens forskellige tjenester inden for organisk og miljøvenlig rengøring og tøjvask. Har du lyst til at mødes med Ecolimp Costa del Sol, så kan du nemt aftale en tid med dem, ved at kontakte dem via Whatsapp, telefon eller e-mail. De taler engelsk og spansk.

Åbningstider: kl. 8.00 – 22.00

Kontakt: 

Telefon: 951259466 / 697590597

E-mail: www.ecolimpcostadelsol.com

Adress: Avda. las Salinas 7, local 1, Los Boliches, Fuengirola

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.