Det danske magasin i Spanien
Det skandinaviske elselskab, der hjælper dig med at spare

Det skandinaviske elselskab, der hjælper dig med at spare

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Mange skandinaver er utilfredse med deres elselskab i Spanien. Nogle betaler for meget for strøm, andre betaler for tjenester, de ikke ønsker. De fleste forstår ikke deres elregning, og hvis man ikke taler sproget, bliver forståelsen endnu vanskeligere.

Elsektoren fungerer anderledes i Spanien sammenlignet med de nordiske lande, hvor vi er vant til at modtage to regninger, én fra distributøren (netselskabet) og én fra elleverandøren (elvirksomheden). Den første faktura er omkostninger til brug af netværk (netomkostninger) og til levering af en bestemt strøm (effekt), mens leverandøren opkræver for leveret energi.

I Spanien er begge fakturaer lagt sammen i leverandørens faktura, derfor modtages og betales én enkelt strømregning, som indeholder det hele.

Hvordan er elregningen i Spanien?

Lad os bruge et eksempel: Når vi lejer en bil, er det første, vi tænker på, størrelsen på bilen – hvis vi kun er to personer, så lejer vi en lille bil. Hvis vi er hele familien med venner, ville en varevogn være nødvendig.

Lejen af ​​bilen er en fast pris pr. dag og størrelse. Men brændstof er en variabel udgift. Hvis du ikke bruger bilen, er der ingen udgift til brændstof, men der er stadig udgiften til leje af bilen.

Det er ligeså med elregningen der også har to omkostninger – en fast og en variabel.

Effekten er som størrelsen på en bil, og du skal overveje, hvor meget effekt du virkelig har brug for. Har du brug for en mini eller har du brug for en varevogn?

Vidste du, at du kan tilpasse effekten til dine behov og din boligstørrelse? 

Strømmen, du forbruger, er som benzin: Hvis du ikke er hjemme, og du har slået alt fra, er der ingen udgifter til elforbrug.

I Spanien er der mange priser, men der er to grundlæggende betingelser at vælge imellem, en fast pris, hvor elektricitet har den samme pris 24 timer i døgnet, og så har vi prisen med ‘tidsdiskriminering’.

Hvad betyder dette? Lad os bruge endnu et eksempel.

I mange store byer betales der vejafgift for at køre der. I spidsbelastningstidsrum er det dyrere at køre, og i tidsrum uden spidsbelastning betaler du mindre. Det samme sker med elektricitet. I timerne med mindre overbelastning af netværkene er energi mindre værd og er noget, du kan drage fordel af. Vi kalder det Dag og Nat-takst. Strøm i timerne uden for spidsbelastning koster cirka halvdelen af ​ hvad det koster i overbelastningstidsrummet.

Tidsplanen er nem: om vinteren er vi uden for spidsbelastning fra kl. 22 til kl. 12 hele ugen. Om sommeren efter skift til sommertid er dette fra kl. 23 til kl. 13. Husk, at en meget stor del af vores forbrug (vask, strygning, støvsugning osv.), foregår i weekenderne, og vi har en halv dag til at udnytte dette.

Til sidst finder du på din elregning omkostningerne ved at leje måleren (målerafgift) og de skatter, som ingen slipper for.

Der er ikke flere omkostninger på en elregning. Har du flere omkostninger? Tag teten og spørg os.

Nu ved du, hvor nem en elregningen er – let som en leg!

Hos Escandinava de Electricidad er det også nemt. At skifte elselskab er let og hurtigt, og vi rådgiver dig også.

Tal med os om, hvilken effekt du har brug for og hvilken tarif, der passer bedst til dig.

Via vores 100 % certificeret vedvarende energi hjælper du os med at bekæmpe klimaforandringer. Vi kan alle bidrage med noget til en mere bæredygtig verden.

Fra Norden har vi bragt det, som vi skiller os mest ud med, klarhed, enkelthed og bæredygtighed. Med os kan du tale engelsk, svensk og spansk, og vi håber i fremtiden at kunne inkludere flere nordiske sprog.

Tag initiativet og bidrag til ændringen

Det er enkelt og sikkert at få sin elektricitet gennem os. Vi gør alt online, og for at du skal være sikker, foretager vi også en omkostningssammenligning. Send os din sidste elregning (begge sider af regningen), så fortæller vi dig, hvor meget dette ville have kostet dig hos os, sort på hvidt. Du kan også selv foretage din beregning på vores hjemmeside.

Du kan kontakte os på forskellige måder:

Web: www.escandinavaelectricidad.es/en/contact/

Gratis spansk telefon: 900 373 68. Fra udlandet +34 93 184 55 83

E-mail: contacto@escandinavaelectricidad.es

Whatsapp: +34 648 506 583

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa