Det danske magasin i Spanien
Dansk møbelforretning slår dørene op til nyt ”showroom”

Dansk møbelforretning slår dørene op til nyt ”showroom”

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Han åbnede for præcis to år siden – online. I denne måned åbner han så sin første fysiske forretning. Det er gået stærkt for Martin Rance og hans møbelkoncept, Your Home Styling Costa del Sol, ”men det er ikke gået for stærkt. Vi har begge ben på jorden”, forsikrer den danske iværksætter, som holder fast i sit koncept og værdier. ”Vi sælger rigtig gode møbler til rigtig fornuftige priser. Det krydrer vi med den bedst tænkelige service. Du skal blot væbne dig med fire til seks ugers tålmodighed, som er vores leveringstid,” forklarer den danske møbelmand, som netop vil undgå de store lageromkostninger for at holde sine salgspriser nede. Det er også derfor, den nye forretning og showroom, hverken bliver kystens største, flotteste eller dyreste. Til gengæld bliver det godt og funktionelt.

Your Home Styling har fra starten rettet fokus på fuldmøblering af boliger i tæt samarbejde med ejendomsmæglere på Costa del Sol. Med den nye forretning ønskes en tættere kontakt med den enkelte kunde, også dem der blot ønsker et enkelt møbel.

”Vi vil vise et mindre udvalg af vores brede sortiment i senge, sengeborde, sofaer, spise- og kaffeborde, tæpper, borde & stole, havemøbler samt dekoration og brugskunst. Vi har alt til hjemmet og lidt til – og vi vil strække os længere end andre i markedet, for at gøre din bolig lækker og indflytningsklar,” lover Martin Rance og hans team. Da han for tå år siden klippede tråden til Your Home Styling, var der kun ham og kæresten. I dag har han et team på ti mand bag sig. Det omfatter alt fra sælgere og rådgivere til stylister, en arkitekt og en håndfuld montører. ”Vi drømmer da om at vækste endnu mere, men vores største ønske er at kunne bevare den høje kundetilfredshed, vi har i dag. Det er takket været vores kunder, at vi får så mange anbefalinger. Det er også takket været dem, vi får så mange gode stunder blandt spændende mennesker. ”Vi er meget sociale her i butikken,” fortæller Martin Rance, som i fremtiden satser på en endnu tættere kundekontakt. Den nye forretning og showroom indvies netop for, at menigmand let kan kigge forbi. ”Vi har fra starten solgt rigtigt godt online og på afstand, men vi har også kunder, der gerne vil sidde i sit møbel, inden der handles. Denne mulighed får vi nu,” fortæller Martin Rance, som understreger, at han naturligvis ikke kan vise hele sortimentet i sit nye showroom – omend der er rigeligt til at samle inspiration til sin bolig. Your Home Styling er bygget op omkring tre stilarter;

Your Home Styling har netop indgået et spændende samarbejde med Bolia.com.
”Alt du finder på Bolia.com, kan også bestilles her i forretningen. Det er tidløst dansk design, når det er bedst,” mener Martin Rance.

Ethnic Living, som er lig med andalusisk livsstil, lidt ”beach-vibe” og retro, møbler i teaktræ og afbalancerede jordfarver.

Contemporary Living, der med fyldige sofaer og moderne spiseborde leder tankerne hen på herskabsboliger i Paris. En meget ren og klassisk stil. Og sidst men ikke mindst er der Nordic Living, som har sit fokus på det, minimalistiske, stilrene, rummelige og som let kan mikses i flere farver og gøres varmt med forskellige træsorter.

”Her er masser af godt at vælge imellem, men det skal også være let at handle hos os. Det er ikke nok blot at levere og montere. Vi er med hele vejen rundt og sætter fladskærmen op, dine billeder på væggen og knagerne på badeværelset. Vi går først, når slutrengøringen er gjort,” lover Martin Rance.

Du kan altid møde en af de kreative stylister og interior designere i forretningen, som gerne inviterer dig indenfor i ”Design Studiet” bagerst i forretningen, hvor du kan få præsenteret flere forskellige bud på møbelpakker.
Martin Rance åbner sin første butik og showroom i shopping centret Centro Nórdico midt mellem Fuengirola og Mijas. Her er let tilkørsel og gode parkeringsmuligheder

Torsdag den 18. november er alle velkommen til at kigge forbi Your Home Styling’s nye showroom i Centro Nórdico på Ctra. de Mijas. Fra kl. 15:00 til 18:30 serveres der tapas samt lidt godt til ganen, levende musik og masser af godt selskab. Der bliver rigelig med plads til at ”networke” denne dag, samt at gå på opdagelse og samle en masse inspiration til boligindretning.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa