Det danske magasin i Spanien
Covid-19: Rekordhøj smitte i Spanien – men stabile tal for Málaga

Covid-19: Rekordhøj smitte i Spanien – men stabile tal for Málaga

Med samlet 55.000 nye smittede over den forgangne ”lange” weekend på tre dage sættes en ny kedelig rekord. Med 15-20.000 nye smittede om dagen, og den stigende mængde hopitalsindlæggelser over hele landet, har smitten i Spanien nu nået samme styrke som i foråret. Med næsten 3.000 indlæggelser i Andalusien begynder sundhedsvæsenet også her at komme under pres. Det er dog ikke tilfældet i Málaga-provinsen. Det daglige smittetal er steget en anelse til cirka 300, men mængden af patienter på provinsens hospitaler ligger stabilt på mellem 200-250 – heraf 40 patienter i intensiv behandling. 

Alle institutioner i Spanien er bekymrede for udviklingen, men hverken Junta de Andalucía eller centralregeringen i Madrid agter at tage nye tiltag før den 9. november, for at kunne vurdere resultatet af de seneste restriktioner, som trådte i kræft for en lille uges tid siden.  

(Kilde: dagbladene Diario Sur og MálagaHoy)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.