Det danske magasin i Spanien
Coronavirussen fortsat ikke under kontrol

Coronavirussen fortsat ikke under kontrol

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den frygtede coronavirus spreder sig fortsat over hele landet. Tirsdag aften har 40.000 været ramt af virussen. Langt størstedelen behandles og har karantæne i deres private hjem, mens lidt over 2.700 patienter er indlagt i intensiv behandling. Samme antal er omkommet, mens ca. 3.700 personer er meldt raske. Mængden af ramte er blevet fordoblet på bare én uge, hvilket har fået den spanske regering til at forlænge undtagelsestilstanden i yderligere 15 dage frem til den 11. april.

Myndighederne formoder, mængden af smittede vil toppe sidst i denne uge for derefter at falde. Selvom smitten har spredt sig hastigt i hele landet, er Madrid fortsat mest medtaget. Næsten halvdelen af landets smittede og indlagte findes i hovedstaden, hvor hospitalerne nærmest er kollapset, og der har været mangel på behandlings- og beskyttelsesudstyr.

Efter flere dagens venten er der nu kommet mere udstyr frem, og militæret har på rekordtid fået byens kongrescenter omdannet til et midlertidigt hospital med 5.500 sengepladser.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa