Det danske magasin i Spanien
Lad PropEye passe på din ejendom

Lad PropEye passe på din ejendom

Forretningsidéen kom til Boris Nedell for et par år siden, da han begyndte at lære folk med feriebolig at kende på Costa del Sol. Mange var bekymrede over sikkerheden og vedligeholdelsen af ​​deres ejendom på Costa del Sol, når de ikke var der, men fandt det svært at finde, ikke kun en god ejendomsadministrationstjeneste i området, men nogen de kunne have tillid til. Mange gav udtryk for, at de ledte efter en, der kunne være kontaktperson vedrørende deres ejendom, når de ikke selv var til stede, samt forberede ejendommen til deres ankomst. Medarbejderne hos PropEyes, har en samlet erfaring på over tolv år inden for ejendomsvedligeholdelse, små byggeprojekter og ejendomsforvaltning. Deres solide erfaring og viden har bidraget til, at PropEyes er en meget værdsat virksomhed på Costa del Sol.

PropEyes nøgle- og ejendomsadministrationsgebyr inkluderer mange tjenester såsom: De tjekker ejendommen hver tiende dag og efter dårligt vejr. De kontrollerer alle vinduer, døre og alarmer (hvis de er installeret). Skyller alle toiletter, samt alle haner og brusere. De kontrollerer også om der er tegn på fugt og skimmelsvamp. Ventilerer ejendommen. Vanding af blomsterne. Kontrollerer, at alle lamper og stikkontakter fungerer korrekt. Kontrollerer og modtager enhver mail (videresendelse eller e-mails, hvis det er muligt). Nøglehåndtering for lejere eller gæster ved ankomst og afrejse, og meget mere. Når nøglerne til din ejendom ikke bruges, opbevares de sikkert i et pengeskab, og når de selv er ude at arbejde og på vej til din ejendom, opbevares nøglerne sikkert i et pengeskab, der er installeret i PropEyes køretøjer. For at gøre nøglehåndtering endnu mere sikker, føres en logbog med et serienummer-system, som er tilgængelig for dig på anmodning. PropEye tilbyder også rengøring og velkomstpakker, og de kan også hjælpe med ombygning, reparationer og renoveringer. PropEye har et professionelt og velrenommeret team.

Kontakt Boris Nedell på +34 699 25 85 63
eller e-mail: info@propeye.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.