Det danske magasin i Spanien
Ny PSOE–Podemos regering på vej · Hotel Hilton investerer 22 millioner euro i nyt hotel · Kæmpe gaseksplosion i Benalmádena

Ny PSOE–Podemos regering på vej · Hotel Hilton investerer 22 millioner euro i nyt hotel · Kæmpe gaseksplosion i Benalmádena

Ny PSOE–Podemos regering på vej

Endelig er der fremskridt i forhandlingerne om dannelse af en ny regering. Siden parlamentsvalget i slutningen af april har forhandlingerne stået i stampe grundet kommunalvalget i maj, men nu begynder der for alvor at ske noget. Alt tyder på, Spanien får en ny regering ledet af Pedro Sánchez og PSOE i tæt samarbejde med partiet Podemos. De to partier er enige om et nyt fireårs-projekt for landet, omend de ikke har fået afklaret, om Podemos skal indgå i regeringen, og dermed have ministerposter, eller om partiet blot skal være et solidt støtteparti. De to partier mangler dog et par mandater for at samle absolut flertal, men partierne føler sig sikre på, at de kan hente disse hos nogle af de mindre nationalistpartier bl.a. PNV fra baskerlandet, CC fra Kanarieøerne og Compromís fra Valencia. PSOE kunne ellers have samlet absolut flertal ved at indgå et samarbejde hen over midten med Ciudadanos, men forholdet mellem dette partis leder, Albert Rivera, og Pedro Sánchez er absolut ikke det bedste. Det forventes, at den nye regering kan indsættes i juli.
 
EDAM600x300LD
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Hotel Hilton investerer 22 millioner euro i nyt hotel

hilton higueron malaga
”Higuerón Curio Collection” er navnet på Hilton-kædens nye perle på Costa del Sol. I det attraktive kvarter Higuerón, i udkanten af Fuengirola, har den berømte hotel-kæde investeret 22 millioner euro i deres nye hotelresort med 177 værelser og 113 suites. Udover nye, lækre værelser med balkoner og udsigt kan hotellets gæster også nyde godt af en række nye restauranter, skønhedssaloner, fitnesscenter og gigantiske selskabslokaler med kapacitet til tusind gæster. Der er blevet arbejdet intensivt på at få det nye hotel klar til sommeren, og så snart sæsonen går på hæld genoptages renoveringsarbejdet for at få endnu flere suites og endnu flere forbedringer klar til år 2020.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Kæmpe gaseksplosion i Benalmádena

En 59-årig mand er fortsat i livsfare efter en gigantisk gaseksplosion i en privat bolig i Benalmádena onsdag aften. Både naboer, politi og brandvæsen er chokerede over eksplosionens omfang, som forårsagede knuste ruder i en radius på 60 meter fra boligen, hvor ulykken skete. De to naboejendomme måtte sågar evakueres grundet det store gasudslip. Den 59-årige mand i livsfare opholdt sig i boligen, da gaseksplosionen skete. Årsagen bag er fortsat ikke afklaret.
 
 
{loadposition google}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.