Det danske magasin i Spanien
Til kamp mod brandmændene · Betalingsmotorvej gøres gratis · Top-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vej mod La Liga

Til kamp mod brandmændene · Betalingsmotorvej gøres gratis · Top-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vej mod La Liga

bedeur LD
 

Til kamp mod brandmændene

brandmaend havet
 
Myndighederne sætter alle sejl til for at undgå sidste års voldsomme mængde af brandmænd, som skyllede ind over Costa del Sols strande til stor irritation for de mange badegæster. I alt vil 13 både, alle ugens syv dage, frem til 15. september patruljere kysten fra Torremolinos til Manilva. De 13 både er udstyret til at finkæmme havet for brandmænd og tilmed opsamle plastik og andet affald. Initiativet skal selvsagt sikre kvaliteten af badevandet og tilfredshed blandt alle badegæster. I alt koster indsatsen det offentlige 421.500 euro.
 
 
{loadposition google_native}
 

 

Betalingsmotorvej gøres gratis

Fra nytår bliver betalingsmotorvejen AP-7 gratis. Aftalen med forpagterselskabet udløber, og myndighederne har besluttet at gøre motorvejen gratis for at reducere trafikken på den i dag stærkt trafikerede kystvej N-340. Særligt på strækningen mellem Fuengirola og Marbella forårsager lastbilerne ofte ulykker og trafikale problemer. Det stik modsatte er tilfældet på AP-7 betalingsmotorvejen som, bortset fra de hektiske sommermåneder, bestemt ikke er overbelastet. Det skyldes ikke kun den høje afgift, men også de reducerede til- og frakørsler. Derfor bygges der nu to nye afkørsler i Ojén og Benahavís.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Top-kamp onsdag og lørdag: Málaga CF på vej mod La Liga

victor malaga cf
Træner Victor er ved at føre Málaga CF op i den fornemste række i spansk fodbold, La Liga. 
 
Nu rykker Málaga CF for alvor mod et come-back til La Liga. De to sidste hurdler er play-off kampe. Først mod Deportivo La Coruña og med gevinst her finale mod vinderen af kampen Albacete og Mallorca.
Siden sin tiltræden i midten af april har den 43-årige træner Victor Sanchez del Amo gjort et fantastisk stykke arbejde. Spillerne sprudler nu i en ubønhørlig offensiv. I otte opgør under Victor er det blevet til 19 point og 17 scoringer. Han er sejrens mand.
Málaga CFs play off-kampe er:
Onsdag den 12. juni kl. 21.00: Deportivo La Coruña – Málaga CF.
Lørdag den 15. juni kl. 21.00: Málaga CF – Deportivo La Coruña.
Den samlede vinder af disse to opgør skal møde vinderen af Albacete og Mallorca i næste uge om oprykning til La Liga. Slutter et opgør uafgjort efter to kampe udråbes det mandskab, der sluttede bedst i 2. division som vinder. Det gjorde Málaga CF.
 
Billetter til lørdagens afgørende match mellem Málaga CF og Deportivo La Coruña på Estadio La Rosaleda i Málaga til special-prisen 25 euro.
Kontakt formanden for La Peña de Dinamarca, Morten Møller: info@malaga-support.dk 
+34 617 700 424
 
 
{loadposition google_native}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.