Det danske magasin i Spanien
Nyt flygtningecenter i Málaga · Iker Casillas fik hjerteanfald · International Feria for alle pengene

Nyt flygtningecenter i Málaga · Iker Casillas fik hjerteanfald · International Feria for alle pengene

Nyt flygtningecenter i Málaga

Inden sommer vil et nyt center til 300 flygtninge stå klart i Málagas havn. Det nye flygtningecenter skal huse flygtninge i op til 72 timer mens deres sag behandles og de sendes videre i systemet. I løbet af 2018 tog Málaga imod mere end 10.000 flygtninge, hvilket er fem gange flere end året forinden, som måtte visiteres og overnatte i sparsomme og midlertidigt opførte telte på kajen. Det spanske indenrigsministerium har derfor besluttet at opføre et større og bedre center for at kunne håndtere de mange flygtninge. I alt bliver flygtningecentret på 3.000 kvadratmeter og får domicil i Málagas gamle industrihavn.
 
 
 

{loadposition google_native}

 
 

Iker Casillas fik hjerteanfald

Den forhenværende Real Madrid og spanske landsholdsmålmand, Iker Casillas, fik onsdag et hjerteanfald efter træningen med sin portugisiske klub FC Porto. Iker Casillas følte et voldsomt pres i brystet og et ubehag, der førte til, han delvist mistede bevidstheden. Klubbens læge fik hurtigt Casillas på hospitalet, hvor et mindre indgreb fik målmanden udenfor livsfare. Iker Casillas havde en såkaldt myokardieinfarkt, som let kan kureres. I følge eksperterne kan han leve et helt almindeligt liv, men det er tvivlsomt, om han kan fortsætte som professionel fodboldspiller. Iker Casillas nærmer sig de 38 år. Han spillede i 16 sæsoner i Real Madrid og er med 725 kampe den spiller, som har spillet næst flest kampe for klubben. Med det spanske landshold vandt han EM i både 2008 og 2012 og VM i 2010. De sidste tre sæsoner, har han spillet for den portugisiske klub FC Porto.
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 

International Feria for alle pengene

Til og med på søndag kan der synges, danses og skåles til den internationale Feria i Fuengirola. Festen blev skudt i gang allerede i tirsdags, men fredag og lørdag forventes at blive de helt store dage på den traditionsrige byfest i Fuengirola. 33 lande er i år repræsenteret. De har hver deres hus, hvor de præsenterer deres lokale gastronomi, dans, musik og kultur. De internationale feriadage fejrer i år 25 års jubilæum og forventer op mod én million besøgende i ugens løb. Festen begynder hver formiddag og varer til klokken fire om natten.
 
 
 
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.