Det danske magasin i Spanien
Spain Holiday.com skifter ejerskab og styrker deres virksomhedsstrategi

Spain Holiday.com skifter ejerskab og styrker deres virksomhedsstrategi

Udlejningsplatformen for ferieboliger, Spain-Holiday.com, har i mange år været ejet egenhændigt af Claus Sørensen. Nu får Claus dog selskab af Jan Dal Lehrmann, Kenneth Andersen og Jannich Friis Petersen i ejerskabet, da de hver især nu ejer 25 % af virksomheden.
 
”Skiftet i ejerskabet vil styrke aktiviteten i Spain-Holiday.com takket være input og viden fra de nye medejere, som har erfaring med digital markedsføring, know-how og strategiske visioner,” udtaler Claus Sørensen.
Den nye ejerfordeling trådte i kraft 1. april og er et skridt, som vil styrke Spain-Holiday.com’s evne til at lægge en strategi for en stærk performance i de kommende år. ”Med tilføjelsen af Jan, Kenneth og Jannich til virksomheden vil vi kunne styrke vores brands værdi og betydning på det spanske marked og vi har mulighed for at udvikle en endnu mere ambitiøs udvidelsesplan. Tilsammen har de fire ejere nemlig adskillige års erfaring i at styre online virksomheder i Europa samt viden indenfor udvikling af nichemarkeder og nye markeder,” tilføjer Claus Sørensen.
 
Spain-Holiday.com har haft hovedkontor i Málaga siden 2002, har 35 ansatte og arbejder fortsat på at udvikle konceptet indenfor udlejning af ferieboliger i Spanien.
Spain-Holiday.com har udlejningsboliger i alle prisklasser, uanset om du er til badeferie eller byferie. Bookingen foretages via Spain-Holiday.com men i direkte kontakt med ejerne, som altid gerne deler anbefalinger af gode restauranter, barer og seværdigheder i nærheden. Teamet hos Spain-Holiday.com hjælper også altid gerne til med gode fif og svar på alle spørgsmål, du måtte have på din ferie i Spanien.” udtaler CEO, Jannich Friis Petersen.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.