Det danske magasin i Spanien
Vikingos City i Fuengirola – egen selvejet butik

Vikingos City i Fuengirola - egen selvejet butik

 
Når du handler i Vikingos City i Fuengirola, er det normalt Mette Falk Nielsen eller en fra teamet bag Vikingos City, der betjener dig. Men du skal ikke være i tvivl om, hvem det er, der står bag. Det er nemlig Mette Falk Nielsen, der er bossen, det er hende, der ejer Vikingos City, det er hende, der bestemmer, det er hende, der bestiller varer og det er hende, der sørger for, at du kan få danske varer i hjertet af Fuengirola.
 
Vikingos City2
Mette Falk Nielsen foran Vikingos City i Fuengirola. 
 
Og netop vareleveringen og leveringsstabiliteten ligger Mette meget på sinde. Hun importerer selv alle sine varer direkte fra Danmark til Fuengirola centrum, hvor du finder Vikingos City lige ved siden af Feriapladsen. For det er vigtigt med leveringsstabiliteten, da det er vigtigt for kunderne, at varerne kommer regelmæssigt hver uge, så man ved, at der altid er friske varer på hylderne. Mette Falk Nielsen benytter sig af det meget anerkendte danske transportfirma Niels Pagh Logistics A/S, der har været Mettes transportpartner næsten siden den officielle start den 3. januar. Dermed ved Mette, at de varer, hun har bestilt, og som kunderne venter på, også når frem sikkert, stabilt og til tiden, uden at kølekæder m.m. er blevet brudt.
 
Mette Falk Nielsen har også indgået er kædesamarbejde med Supergros i Danmark, som er en del af Dagrofa-gruppen, der leverer varer til en masse store dagligvarebutikker i Danmark som f.eks. SPAR og Magasin.
 
Du kan også blive medlem hos Vikingos City, hvor du med medlemskortet får 5 % rabat hver gang du handler der. Og som sagt, dette kort kan du kun bruge i Vikingos City. Du kan til gengæld få rabatten allerede fra det første køb. Så du skal bare aflevere dit navn og din e-mailadresse til Mette eller en fra temaet hos Vikingos City, så er du blevet medlem.
 

Vikingos City 

Du finder Vikingos City i Fuengirola i det gamle Karen & Martin lige ved Feriapladsen.
Parkering lige ved døren.
Telefon 627 80 28 50

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.