Det danske magasin i Spanien
Dansk TV hos Electronbox/PC Doctor

Dansk TV hos Electronbox/PC Doctor

Electronbox /PC Doctor har længe været virksomheden, man henvendte sig til, når man skulle bruge TV-løsninger. Uanset om du har brug for en ny TV-boks eller om du har en i forvejen, som kan bruges, kommer der en kvalificeret tekniker fra Electronbox/PC Doctor hjem til dig, installerer og konfigurerer – og sikrer sig, at alt er vel. Foruden et hav af udenlandske kanaler har TV-pakken 85 danske kanaler at vælge imellem.
Ejerne Ana og David Maltby flyttede for nylig kontoret endnu tættere på centrum – til Avenida Jesús Santo Rein, lige ved det røde marked. ”Det har været ganske fornuftigt for vores forretning,” siger David Maltby, som også gerne tager hjem til kunder, der har brug for hjælp til computer eller laptop. Alternativt kan du tage din computer, Mac, tablet eller lignende med til Electronbox/PC Doctor for reparation, service, opdatering eller sikkerhedsinstallationer. Virksomheden producerer og vedligeholder også hjemmesider, e-mail hosting og sky-services.

Brug for ny computer?

”Som noget helt nyt sælger vi istandsatte computere fra både Mac, HP, Dell, Lenovo med flere. Det er modeller, som virksomhederne ikke får solgt nok af, før den nye model kommer på markedet, så det er altså muligt at få god kvalitet for få penge,” fortæller David og tilføjer, at computerne er dækket af deres respektive virksomheds garanti, og at Electronbox/PC doctor giver gratis overflyttelse af data fra kundens gamle computer til den nye samt at de tilbyder gratis service den første måned. Herefter kan der tilkøbes månedlig it-service.
”Vi kan ikke konkurrere med priserne i et supermarked, men når det kommer til personlig service overhaler vi så absolut de store butikker.”

Brug for en pålidelig telefonservice?

Som noget helt nyt tilbyder Electronbox/PC doctor også telefonservice fra firmaet Lobster. Du betaler en fast pris hver måned, som starter fra 12 €. Herefter kan du gå på nettet og ringe og sms’e ubegrænset til 11 lande, herunder Danmark. Al service er på engelsk og har du brug for at sætte servicen på pause, hvis du f.eks. skal til Danmark.
 
Tlf: 952 591 071
Avenida Jesús Santo Rein 11, “Vega 1” local 1.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.