Det danske magasin i Spanien
MS Rescue finder hundene et hjem

MS Rescue finder hundene et hjem

MS Rescue er en non-profit organisation, som redder hjemløse hunde. De giver dem det, de behøver af pleje, vacciner, omsorg, mulighed for at tilpasse sig livet i et familiehjem, sterilisering osv. for derefter at adoptere dem væk til egnede familier. Organisationen blev dannet i april 2013, af norske Mariann Høili og Siv Beate Reitan, og er beliggende i Monda, Marbella.
På MS Rescues Facebook-side har hundene egne album, og der kan man se, hvem der er ledig (available). Nye hunde kommer ind, så hurtigt en hund er adopteret og er rejst til sit nye hjem. Alle nye adoptivforældre skal underskrive en kontrakt, som varetager hundens interesse.

Malin

image2
Malin er ca. to år gammel og vejer 10 kilo. Hun blev fundet på campoen nær Coín sammen med sin søster og de var begge meget tynde. De har begge gennemgået MS Rescues helse og omsorgsprogram og er nu klar til at komme hjem til en kærlig familie. Hun er bare skøn, nem, legesyg og sød. Malin er sandsynligvis en blanding mellem Terrier og Podenco.

Phillip 

image1
Phillip er ca. 6 måneder gammel og vejer 4 kilo. Den lille fyr blev efterladt på en bar i landsbyen nær MS Rescue. Sådan noget sker desværre oftere end man tror. Phillip er utrolig skøn og sød, han er bare legesyg og god. Phillip er sandsynligvis en dværgpincher og er nu rejseklar.
 
 
Donationsoplysninger
Facebook: MS Rescueeuro ● Instagram: MS Rescueeuro ● Web: msrescue.es
Paypal: donate@msrescue.es
Konto – Spanien
IBAN – ES5900817460690002405142
BIC – BSABESBBXXX
Banco de Sabadell, Spain
Modtager – MS Rescue
Besked: Dog rescue

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.