Det danske magasin i Spanien
DentaDanés præsenterer deres nye tandlæge Martin Lazenby

DentaDanés præsenterer deres nye tandlæge Martin Lazenby

Nu kan DentaDanés tilbyde deres patienter behandling hos den fantastiske nye tandlæge Martin Lazenby, som er hentet ind direkte fra Harley Street i London.
Martin er 37 år gammel og flyttede til Costa Tropical med sin kone og to børn for over et år siden for at lære spansk mens han samtidig fløj tilbage til England for at ordne tænder to gange om måneden.
Martin er et perfekt match til klinikken, da han sætter patienten i højsædet og tror på forebyggelse frem for at bore. Han mener, information og kommunikation er afgørende og forsøger at gøre oplevelsen i stolen så stressfri og smertefri som muligt.

Lidt baggrundsinformation om Martin Lazenby

Han tog sin tandlægeeksamen fra “Royal London Dental Hospital” i 2007. Mens han studerede, blev han tildelt talrige præmier for akademisk udmærkelse herunder den prestigefyldte ”Principalspris” for eksamen med det højeste gennemsnit i sin årgang.
Efter at have arbejdet i almen praksis i et år tilbragte han et år ved Senior House Office i afdelingen for mundtlig og kæbekirurgi på Prinsesse Alexandra Hospital i Harlow.
Under hans hospitalsuddannelse udviklede han interesse for endodonti (rodbehandlinger) og tog siden speciale i dette felt. Martin har siden sit speciale uddannet unge tandlæger i endodonti og holder desuden kurser for mere erfarne tandlæger, der ønsker at forbedre deres rodbehandlinger.
 
De sidste syv år har han arbejdet delvist som almen tandlæge og som henvisningstandlæge for rodbehandlinger på Harley Street.
Martin ser frem til at møde alle DentaDanés nuværende patienter og byde velkommen til nye patienter, der gerne ønsker hjælp.
For at bestille en aftale med Martin Lazenby eller ejer Nete Larsen kontakt DentaDanés mandag til fredag kl 10-17 på tlf.: 952 529 666.
 
DentaDanés
C/ San Miguel s/n
Maro Club 12 S
29787 Maro, Nerja
Tlf: 952 529 666
www.dentadanes.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.