Det danske magasin i Spanien
Max Beach genåbnet i større skala end nogensinde

Max Beach genåbnet i større skala end nogensinde

Der er meget at glæde sig til på Max Beach. Uanset om du er til afslapning eller cardio, eller en kombination af begge, har Max Beach det, du trænger til. Det nye Max Beach træningscenter byder både på cardiotræning, boksetræning, styrkeløft og cykling. Efter du har trænet igennem kan du hoppe direkte i den 25 meter lange opvarmede saltvandspool og så ellers bruge resten af dagen på ren afslapning på en af de mange solsenge langs poolen.
Maden er helt i top i år med Max Beach kvalitetskøkken, der pirrer dine sanser, uanset om du har lyst til at bestille snacks til solsengen eller har lyst til en egentlig restaurantoplevelse.

Max Relax

Selvom der er rig mulighed for at være aktiv med Max Beach nye faciliteter, så er det afslapningen, der er i højsædet. Således kan du også få massage, mens du slænger dig i en af de luksuriøse solsenge.

Glem ikke drikkevarerne!

Vinkortet er eksklusivt og lækkert og, frem for alt, internationalt. Har du blot lyst til en drink inden maden kan denne indtages i barens dertilhørende loungeområde. Alle drinks tilberedes med stil af Max Beach bartendere, der virkeligt forstår at mikse en drink, der spiller op til solnedgangen.

Find vej

Du finder Max Beach i Riviera del Sol, Mijas Costa
Afkørsel Riviera. Der er parkeringsservice ude foran og der er også adgang fra stranden!
www.maxbeach.es
@maxbeachmijas

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.