Det danske magasin i Spanien
Higuerón West 217, et imponerende projekt – med et overflødighedshorn af luksus, komfort og muligheder

Higuerón West 217, et imponerende projekt – med et overflødighedshorn af luksus, komfort og muligheder

Den 11. april var agenter, mæglere, pressefolk m.fl. inviteret til stor præsentation af projektet Higuerón West 217, et byggeri og projekt helt ud over det, man normalt vil finde på Costa del Sol. Der er tale om et boligområde med sin helt egen karakter og filosofi.
 
Higuerón West er et eksklusivt, innovativt og bæredygtigt projektbyggeri designet med henblik på at kunne tilbyde det bedste og mest moderne boligområde i Sydspanien, hvor moderne livsstil, sundhed og velvære er i centrum.
 
Moderne og smukke lejligheder og ’sky villas’, de nyeste og mest tidssvarende faciliteter, beliggenheden med panoramaudsigt samt adgangen til et væld af wellness- og servicemuligheder er med til at gøre Higuerón West til noget helt unikt. Det nye kvarter grænser op til Reserva del Higuerón Resort og har adgang til de mange fremragende faciliteter, som findes der. Det gælder alt fra professionelle sportsanlæg og en prisbelønnet spa til fantastiske spisesteder.
 
Projektet får arbejde og fritid til at gå op i en højere enhed ved at opfylde alle tænkelige behov og samtidig skabe de ideelle rammer til afkobling i fredfyldte naturomgivelser. Med bæredygtige parkanlæg fordelt på over 100.000 m2, uforlignelige faciliteter på stedet og concierge-tjenester, der har til formål at give beboerne maksimal komfort.
 
Higuerón West 217 har lyttet grundigt til feedback fra kunderne, så deres prisbelønnede arkitekter fra det New York-baserede firma Broadway Malyan kunne udarbejde et unikt planløsningskoncept, der får hver enkelt lejlighed til at føles som en villa. Dette understreges især af den store opholdsafdeling, der følger hele terrassens længde. Det er bare at åbne de store glasskydedøre, og pludselig har man fået dobbelt så meget plads til indendørs/udendørs lounge, spisestue og køkken, der flyder helt naturligt sammen. Denne sammensmeltning af boligens funktioner giver et fleksibelt og åbent rum, der er som skabt til klimaet og livsstilen i Sydspanien.
 
Området ligger tæt på de vigtigste indfaldsveje, men stadig helt uforstyrret, og kun 10-25 minutters kørsel fra Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella, Málaga og den internationale lufthavn. Man kan også nyde stranden, golfbanerne og et væld af andre sports- og fritidsaktiviteter, der ligger få minutter derfra. Det er det ideelle sted at koble af og blive fyldt med fornyet energi.
 
For mere information www.higueronwest217.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.