Det danske magasin i Spanien
Málaga lufthavn flyver mod nye rekorder · Stormvejr ødelægger kystens strande · Manipulerer roulette og vinder 61.000

Málaga lufthavn flyver mod nye rekorder · Stormvejr ødelægger kystens strande · Manipulerer roulette og vinder 61.000

Málaga lufthavn flyver mod nye rekorder

Trods stor uklarhed om Brexit, et fald i den tyske turisme og en øget interesse for Tyrkiet, Egypten og Tunesien, tyder alt på en ny passagerrekord i Málaga lufthavn. Sidste års rekordhøje passagertal på 19 millioner rejsende så ellers ud til at være umulig at tangere, men de mange nye ruter fra Málaga har pustet endnu mere liv i lufthavnen. Det er specielt selskaberne Ryanair, Easyjet, Vueling, Delta og Gulf Air, som ikke er bange for at åbne nye destinationer og sætte nye fly i luften. Dertil kommer, at sæsonen for besøgende på Costa del Sol de sidste år er blevet forlænget, så højsæsonen nu strækker sig fra april til oktober. Lufthavnen stiler derfor nu mod en ny passagerrekord på 20 millioner for 2019. Aktiviteten i Málaga lufthavn er siden åbningen af Terminal 3 steget så voldsomt, at der i dag knap er plads til flyafgange, og at der døgnet rundt lander og letter fly i lufthavnen.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Stormvejr ødelægger kystens strande

Onsdagens stormvejr har været hårdt for provinsens strande – specielt i Fuengirola, San Pedro og Estepona. De seks meter høje bølger har flere steder nærmest “spist” strandene op. Fænomenet er velkendt men svært at forhindre. Derfor skal der nye store mængder sand til for at få udbedret strandende. Udbedringen ventes hurtigt sat i gang, men det er tvivlsomt, om kystens beskadigede strande vil stå klar til påskeugen der, vanen tro, er lig med årets første store turistsæson.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Manipulerer roulette og vinder 61.000

To mænd blev anholdt for at have manipuleret en roulette i Marbella for efterfølgende at have trukket 61.000 euro ud i gevinst. De to mænd har tilsyneladende specialiseret sig i at bryde koden til de automatiske rouletter, der findes i de mange nye spillehaller, som i disse tider åbner i flere byer. De to gamblere har over et par uger spillet ved samme roulette. Mens den ene kunne bryde og manipulere koden til computeren, der styrer rouletten, holdt den anden øje med, at personale eller andre spillere ikke nærmede sig deres bord. Efter et par ugers efterforskning blev de to mænd, som kommer fra Rumænien og Marokko, først på ugen anholdt.
 
 
 
{loadposition google_native}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.