Det danske magasin i Spanien
APC – DANMARKS STØRSTE PENSIONSMÆGLER

APC - DANMARKS STØRSTE PENSIONSMÆGLER

Peter Lindblad startede APC Forsikringsmæglere tilbage i 2007, og det er nu Danmarks ubetinget største pensionsmægler med en omsætning på over 130 mio.
APC Forsikringsmæglere rådgiver danskere om deres pensionsopsparing og de mange muligheder, de typisk har, for at undgå høje, skjulte omkostninger, og dermed få flere penge til dem selv, den dag de går på pension.
Konceptet henvender sig til private pensionstagere, som ønsker uvildig rådgivning omkring markedets udbud af opsparings- og forsikringsprodukter. De kan vælge APC som deres uvildige forsikringsmægler og få adgang til APCs rabatter og særlige vilkår i de førende kommercielle danske pensionsselskaber.
 
APC Forsikringsmæglere leder danskere igennem pensionsjunglen og væk fra skjulte gebyrer. Det sker igennem et udpræget omkostningsfokus, fuldstændig transparens omkring markedets produkter og deres virkemåde samt løbende monitorering af kundens pensionsopsparing.
 
Et møde med APC om pensionsopsparing er gratis og uforpligtende. To ud af tre pensionstagere, som APC afholder møde med, får forventeligt flere penge til sig selv, når de går på pension.
APC Forsikringsmæglere har eget call-center i både Málaga og Fuengirola med over 65 mødebookere, og der er brug for endnu flere.
 
Kontakt os på +45 7025 7026 – malaga@aps-spanien.dk – apc-malaga.dk

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.