Det danske magasin i Spanien
Aktiv ferie – i ukendte dele af Spanien og Sverige

Aktiv ferie – i ukendte dele af Spanien og Sverige

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

I dit eget tempo uden oppakning

MAD og KÆRLIGHED er nødvendigt for at overleve. For visse er det er rejse lige så vigtigt. De her tre ingredienser gør livet værd at leve – for adskillige mennesker!
Mange REJSER ofte, nogen flere gange om året, en del afholder sig af forskellige årsager fra at rejse længere væk end hvor de bor. Man kan sige, at målet med rejsen ikke altid er slutmålet men i stedet oplevelsen af et nyt sted og nye mennesker.
Men visse af os behøver ikke altid at omgås i gruppe eller blive ledet hver eneste time af en guide/rejseleder, mange vil bare være alene med sig selv eller med nogen, som de trives med at omgås og rejse med.
ALEX STIGAR har lavet en etapemanual + kort, som aktivt ”leder” dig fra et veludvalgt sted til et andet – til fods eller på cykel, uden oppakning. Bagagen bliver transporteret med bil til dig! Afhentnings- og drop-off-tidspunkter er vigtige! Eller findes der en følgebil i nærheden og en svensk turguide/pålidelig taxachauffør.

Trygt og sikker

Således har Alex Stigar med glæde ”ekspederet” flere hundrede selvaktive rejsende på det spanske fastland, Mallorca, Gotland, Blekinge og Lapland.
I efteråret også til Gran Canariens højland samt El Hierro. Det er de stolte af!
Det tog Alex Stigar seks år at fuldføre disse rejsemål, hvis dagsetaper går væk fra alfarvej.
Rejsemålene er også kendt for gastronomi samt fine råvarer og menuerne er simpelthen i verdensklasse. Naturen er bjertagende og kulturbyggerierne er anprist af UNESCO.

TID TIL DIG!

Alex Rosengren, ejer, koordinator, uddannelsesleder samt guide- og rejseleder byder dig velkommen til at kontakte ham for mere information.
Spanskt tlf.: +34 663 259 860/ Svensk tlf.: +46 70 367 09 00

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa