Det danske magasin i Spanien
Reception hos Core Capital Management S.A. Luxembourg

Reception hos Core Capital Management S.A. Luxembourg

Efter længere tids søgen efter de perfekte lokaler åbner Core Capital nu sit eget kontor på Centro Plaza i Nueva Andalucía, Marbella.
”Både det med at finde den helt rigtige beliggenhed for kontoret, men også at få de nødvendige tilladelser i orden med myndighederne har taget lidt tid. Efter 28 år i Spanien er man jo godt væbnet med tålmodighed,” fortæller Chief Representative Jesper Hertz.
 
”En del af strategien hos Core Capital har været at få os etableret på Costa del Sol. Derudover havde vi et ønske om at være til stede i lokalområdet, hvor vores kunder bor og opholder sig det meste af året. Så for os er Centro Plaza i Nueva Andalucía det helt rigtige sted,” udtaler Managing Partner Jakob Kjelgaard fra Core Capital.
 
Der vil derfor blive afholdt stor åbningsreception tirsdag d. 7. maj mellem kl. 15 -19.00 på kontoret på Centro Plaza i Nueva Andalucía. Nye som gamle venner, forretningsforbindelser og nysgerrige er velkomne til at lægge vejen forbi.
Core Capital er et fuldkommen uvildigt investeringsfirma, på vegne af og betalt af deres kunder.
 
Core Capital Management S.A.
Avenida Manolete 1, Centro Plaza Oficina 7, Nueva Andalucía.
Jesper Hertz kan kontaktes på jesper.hertz@corecapital.eu ; mobil +34 609 507 256
www.corecapital.eu

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.