Det danske magasin i Spanien
APC Forsikringsmæglere satser på Málaga
Det syder og koger i Málaga. Danmarks største uvildige pensionsmægler har slået sig ned i den gamle bydel. Der er så stor rift om virksomhedens produkter, at det allerede nu har ført til 65 ansættelser. Men der er plads til flere i den ambitiøse virksomhed.
 
APC har slået rødder i Málaga & Fuengirola, og er et fint eksempel på den type virksomhed, der i dag blomstrer op på Costa del Sol. Det er et callcenter og der er fart på. Men APC vil ikke være som de andre. Hverken overfor kunder eller medarbejdere.
 
Virksomhedens stifter Peter Lindblad gik de store pensionskasser i bedene, da han for ca. tolv år siden stiftede APC. Peter Lindblad syntes, de store pensionsselskaber var for dyre – på bekostning af uvidende kunder. Derfor har hans selskab i dag 15.000 kunder og en portefølje på 17 milliarder danske kroner. I dag går han igen mod strømmen, ved at etablere store callcentre i Málaga og Fuengirola. “Hvis man lige bruger to minutter på os, vil man se, det er en spændende historie og et godt produkt, som hjælper danskere med deres private pensioner.” Ordene kommer fra Søren Hyldgaard, som er daglig leder hos APC i Málaga & Fuengirola.

Flere penge til pensionisterne

For Søren Hyldgaard er det ganske enkelt at forklare et produkt og arbejdsområde, som kan forekomme kompliceret. “Det gælder om at finde den bedste pensionsløsning til den bedste pris, så han eller hun har flere penge til rådighed, den dag pensionsalderen nås. Vi afdækker folks pensionordninger, rådgiver om mulighederne i hele markedet. Og med vores store kundemasse, og markedets laveste omkostninger til vores kunder, får kunderne flere penge på pensionskontoen.” Det er præcis det budskab, APC gerne vil have ud til den danske befolkning. Og det er derfor, der er tryk på hos APC i Málaga og Fuengorila i denne tid. De mange medarbejdere kommer fra nær og fjern og med meget forskellig baggrund. Det gælder også for Søren Hyldgaard, som har 25 år og flere i topposter i den danske mediebranche på bagen. ”For mig er det dejligt livsbekræftende at være i en vækstvirksomhed og have folk omkring mig, der har benzin i blodet,” forklarer han med et smil på læben. Det sidste halvandet år har APC-lederen haft base her, og han er sikker på, han bliver her mange år endnu.

De danske værdier

APC vil nemlig skabe en virksomhed baseret på danske værdier. Der skal naturligvis leveres, men hver enkelt medarbejder skal også have det godt. Ellers får ingen succes, er den klare filosofi. “Mine kollegaer kan bygge deres fremtid på at være her. Lønnen er attraktiv og de ambitiøse har alle muligheder for at avancere i virksomheden. Men man skal naturligvis være engageret og forstår alvoren i APC´s unikke koncept,” fortæller Søren Hyldgaard og kommer ind på APC-akademiet.
“Her uddanner og træner vi alle phonere og ledere. Flere medarbejdere og ledere arbejder allerede i dag i andre stillinger hos APC i Aarhus, Fredericia og København.

Står aldrig stille

Netop udviklingsmulighederne tiltrak Jack Manthey Jensen, som har været hos APC i Málaga i lidt over et år. Han var oprindeligt i et andet callcenter, men fortryder bestemt ikke skiftet. “Jeg har altid trivedes her men også vidst, at jeg kun ville blive i Spanien nogle år. Derfor skulle tiden ikke spildes – heller ikke jobmæssigt,” fortæller den 27-årige dansker, der om et år vil fortsætte karrieren i APC i Danmark. På kort tid er han ellers nået langt i Málaga, hvor han hurtigt rangerede til i dag at være leder for et team på tolv phonere. “Vi har et godt fællesskab, et salgbart produkt og gode, individuelle udviklingsmuligheder. Det er det, vi kommer langt på. Tiden står aldrig stille her,” slutter Jack Manthey Jensen. Han er én blandt 65 hos APC, som gerne siger velkommen til yderligere ti nye medarbejdere. APC Forsikringsmæglere vil noget på Costa del Sol
 
 
Af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com. Foto/Video: Simon Goltermann

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.