Det danske magasin i Spanien
Banco Santander og IBM indgår rekordaftale · Costa del Sols turistråd satser stort · Fandt kuffert fyldt med knogler

Banco Santander og IBM indgår rekordaftale · Costa del Sols turistråd satser stort · Fandt kuffert fyldt med knogler

Banco Santander og IBM indgår rekordaftale

Spaniens største bank, Banco Santander, og den amerikanske mastodont IBM har indgået et nyt femårigt samarbejde, hvor der skal udveksles ydelser for i alt 619 millioner euro. De to virksomheder har arbejdet sammen i flere år men udvider nu relationerne. IBM skal i fremtiden stå for en gennemgribende omlægning af Banco Santanders online aktiviteter samt sikre en forbedring af bankens databeskyttelse og sikkerhed. Bag den forestående omlægning af Banco Santanders online aktiviteter forstås også udvidelser og omlægninger, som på længere sigt skal sikre banken store besparelser i driften.

 
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 
 

Costa del Sols turistråd satser stort

Costa del Sols turistråd har netop præsenteret en ny ambitiøs handlingsplan for indeværende år. Turistrådet øger således sit budget til promovering af Costa del Sol i Europa til seks millioner euro, hvoraf én million destineres til det nationale marked, og det er ikke set før. Turistrådet ser nemlig et stort potentiale i turismen fra de spanske regioner Madrid, Barcelona, Baskerlandet, Castilla la Mancha og Castilla y León i Nordspanien. Vanen tro er det konceptet sol & strand, golf og messer, der skal fokuseres på. I alt har turistrådet planlagt 200 tiltag, som strækker sig fra deltagelse på messer til møder med turoperatører og flyselskaber. Langt størstedelen af aktiviteterne er henlagt til de europæiske lande, men i år er cirka en sjettedel af budgettet og de markedsføringsmæssige tiltag tiltænkt det nationale marked.
 
 
 
{loadposition google}
 
 

Fandt kuffert fyldt med knogler

De nye ejere af et rækkehus i Fuengirola fik sig et kæmpe chok under deres indflytning. De nye boligejere fandt under en omfattende rengøring og oprydning af deres nye hus en kuffert fyldt med knogler i et bryggers. Først troede parret, de uvildigt var blevet en del af en mordsag, men politiet kunne dog hurtigt berolige boligejerne. Vel var der tale om menneskeknogler, men så mange af knoglerne er af samme kropsdel, at der umuligt kan være tale om en drabssag. Politiets teori går på, at en medicinstuderende må have boet til leje i huset for flere år siden og ikke haft lyst til at tage sin kuffert med knogler med sig, da han skulle flytte. Flere af knoglerne er mindst fem årtier gamle.
 
 
 
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.