Det danske magasin i Spanien
HVEM HAR BRUG FOR UDRENSNING?

HVEM HAR BRUG FOR UDRENSNING?

Verdenssundhedsorganisationen WHO har engang sagt, at et moderne europæisk menneske omgiver sig med ikke mindre end 100.000 kemiske stoffer i dagligdagen, og derudover udskiller vi jo selv affaldsstoffer, som skal elimineres og udledes, så hver eneste celle kan fungere optimalt. En udledning af affaldsstoffer sker gennem disse syv organer: luftvejene, lever, tarm, nyrer, lymfesystem, kredsløb og huden.
 
Din krop er så smart indrettetet at den altid vil forsøge at overleve bedst muligt, og derfor skubbes uhensigtsmæssige stoffer ud i kropsområder som hud, led, muskler, og bindevæv, frem for at ophobe dem i vitale organer, som fx hjerte, lever og nyrer
 
Der findes en del symptomer, som kan skyldes såkaldte ”ophobninger” af affaldsstoffer:
Træg tarm og forstoppelse(Det har man, hvis man ikke minimum en gang om dagen kommer på toilettet)
Hovedpiner og migræne
Bihulebetændelse og bronkitis
Manglende svedafsondring – eller for stor svedafsondring
Diverse hudproblemer, fx visse eksemformer,
Træthed
Smerter, der ikke skyldes en bestemt årsag, fx slidgigt i et enkelt knæ. Især diffuse smerter rundt om i kroppen
Væskeophobninger, sommer og vinter

 
First Cleanse er en 15 dages udrensningskur, der dybt renser hele kroppen, uden at det er nødvendigt at følge en streng diæt. Den er formuleret til at stimulere afgiftningsprocessen af kroppens 7 kanaler for udskillelse. Det vil bidrage til at lette udskillelse, forbedre fordøjelsen og øge energi niveauet.
 
Det er en rigtig god idé at følge udrensningskuren op med gode mælkesyrebakterier.Så får du rigtig mange friske stammer af mælkesyrebakterier ned i din nyrensede tarm.
 
First Cleanse forhandles af Vitamina. Du finder Vitamina i Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13 • Mail: info@vitaminashop.eu

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.