Det danske magasin i Spanien
Nye kræfter hos Nykredit i Marbella

Nye kræfter hos Nykredit i Marbella

Hun har overblikket og kan se mulighederne. Med 20 års erfaring fra Nykredit i Danmark, har Marianne Agger masser at byde ind med på Nykredits repræsentationskontor i Marbella. “Det gælder om at kunne se helheden og finde den optimale finansielle løsningsmodel for hver enkelt kunde. Det er dét, jeg brænder for” forklarede Marianne Agger under hendes præsentation for samarbejdspartnere og forretningsforbindelser i sidste måned. ”I Nykredit fokuserer vi på helhedsrådgivning, altså rådgivning der strækker sig fra boligfinansiering over investering, arve- og formueplanlægning samt pension. Jeg skal fortælle kunderne om mulighederne, og herfra spiller jeg bolden videre til dygtige rådgivere i Danmark, oplyser Marianne.

Marianne Agger har haft et spændende arbejdsliv hos Nykredit.
“Sådan skulle det også gerne være i fremtiden, og det er præcis derfor, jeg sidder her nu. Det er sundt med nye udfordringer, og når noget skal forfølges, så gør jeg det,” slutter Marianne Agger, som virker til at være faldet godt til – både arbejdsmæssigt og privat. Hendes mand har kunnet tage sit arbejde med herned, og deres to voksne piger klarer sig fint i Danmark. Hendes aftale med Nykredit i Marbella er, i første omgang, tre-årig.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.