Det danske magasin i Spanien
Gode råd er bedre end dårlige køb

Gode råd er bedre end dårlige køb

Home Inspector Spain præsenterer en unik tjeneste: Besigtningsmand som guide ved boligkøb. For fejlen ligger i detaljerne.
 
”I mange lande er det ved boligkøb obligatorisk at anvende en besigtningsmand, som kontrollerer blandt andet struktur, almene plantegninger og gennemgår eventuelle defekter, som skal rettes til, samt at denne vurderer huset ud fra en bestemt liste. Men her i Andalusien er dette mindre almindeligt. Ofte siger mægleren, at denne hjælper til og selvfølgelig kan også en arkitekt eller anden fagmand gøre det, men i mæglerens tilfælde er det ikke sandsynligt, at udtalelsen er neutral og i andre tilfælde kan der gå uger, inden resultatet kommer. Men der findes en aktør på markedet, som gør dette, i nogle tilfælde allerede samme dag, nemlig bühler & partners!” siger Benne Bühler, RICS London-certificeret besigtningsmand og chefarkitekt hos bühler & partners mrics | architects | surveyors | valuations

 
”Vi hos bühler & partners (med hovedkontor i Málaga og som også laver vurderinger for den spanske domstol) inspekterer boligen for dig og opretter en forbedringsliste, og vi finder fejlen! Men det handler ikke bare om at finde fejl for at kunne forbedre dem. Brister er nemlig et udmærket argument for at sænke prisen på boligen. Selvfølglig er man som køber frit stillet til selv at forhandle med sælgeren, men når det kommer til tekniske dele, kan det være godt at have nogen som os, en professionel at læne sig op ad,” forklarer Benno Bühler. Skulle der dukke juridiske problemer op, kan bühler og partners ikke give selve rådgivningen, men de kan anbefale meget kompetente jurister.
 
Bühler og partners er eksperter på deres område og foretager den tekniske undersøgelse og lader juristen klare det juridiske.
 
”Besigtningstjenesten hos os koster fa 350 euro + en procent af det, som vi sparer køberen for. Med andre ord – desto mere vi kan sænke boligprisen for køberen, desto mere tjener vi. Både køberen og bühler og partners vinder altså her,” afslutter Benno Bühler.
 
bühler & partners mrics | architects | surveyors | valuations
www.home-inspector-spain.com, info@architect-spain.com, +34 952 609 617, +34 610 794 443

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.