Det danske magasin i Spanien
Otelli’s Kitchen er kommet til Fuengirola

Otelli’s Kitchen er kommet til Fuengirola

Efter i 13 år at have drevet to forskellige succesfulde restauranter i Benalmádena har Mike og Fiona Schoenmaker besluttet at flytte restauranten til Fuengirola. 
“Vi fandt denne smukke, hyggelige og rolige plads med en fontæne i midten og forelskede os fuldstændig i den,” fortæller Fiona.

Parret åbnede restauranten i Pueblo López i juli og har hurtigt fået positive reaktioner fra de lokale. ”Nu er vi klar til vintermånederne,” fortæller den hollandske kok Mike. Menuen er klar og oversat til dansk. Maden er international – fransk løjsuppe, lasagne med italiensk blåskimmelost, wienerschnitzel og de bedste irlandske bøffer. Og selvfølgelig er der også fisk på menuen; frisk laks, rødtunge, rejer og zarzuela (fiskestuvning).
Otelli’s Kitchen har også åbent til frokost med et stort udvalg af salater, tapas, supper, burgere, wraps og snacks. Fiona, som er fra England, fortæller om den specielle tapas-menu til deling: ”Det er en rar måde at smage forskellige tapas, som alle er hjemmelavede og velsmagende. Vores mad har altid været populær hos skandinaverne, og nu ligger vi oven i købet lige ved siden af den Skandinaviske Bridge Klub!”
Gæsterne kan sidde i skyggen under det gigantiske gummitræ, de kan sidde under buerne i patioen eller nyde solen på den smukke lille plads.
Hver anden uge er der også ’steak night’ med musik af danske Jens Malling. Det er rigtig hyggelige og afslappede aftener med god mad.
Otelli’s har også en speciel ’on request’ menu for det, som du ikke finder på kortet f.eks. kalvelever, and eller lam.
Endvidere har Otelli’s Kitchen enormt gode anmeldelser på TripAdvisor.
”Vi er en lille restaurant, der fungerer med mig selv som kok og Fiona på terrassen og bag baren. For at vi kan yde den bedste service og kvalitet er det tilrådeligt at booke i forvejen,” siger Mike afsluttende.
 
Mike og Fiona byder dig velkommen på restaurant Otelli’s Kitchen på Plaza San Juan i Pueblo López i Fuengirola.
 
Åbent tirsdag – lørdag 13 – 22:30 og søndag 13 – 18.
 www.otellis-restaurant.com +34 627 089 646
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.