Det danske magasin i Spanien
Linse svinger hammeren og sælger ’berømtheder’ fra Loft & Roomers

Linse svinger hammeren og sælger ’berømtheder’ fra Loft & Roomers

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Kom og vær med til auktion, når Linse svinger hammeren og giver den som auktionarius, når hun sælger ud af Loft & Roomers-indboet fra sin Bed & Breakfast til højest bydende.
 
Det koster 10 € at komme ind, og der vil være tapas og snacks og lidt til ganen. Linse har alle dage været en dyreven og i bedste Linse-stil går al overskuddet fra salget til Hjælp Spanske Hunde v. Sussie Lindgren. Sidst på dagen underskrives en kæmpe check, og beløbes doneres.
 
Der vil også være underholdning i form af en DJ, som spiller i pauserne mellem auktionerne, så der bliver masser af fest og farver, som der gerne er, når Linse her en finger med i spillet.
 
Filmselskabet TV3 vil også være til stede og filme auktionen, som vil være en del af efterårets afsnit i ’Familien fra Bryggen’ på TV3, der omhandler Linses Spanske Eventyr.
 
Kom forbi og byd på disse ’berømtheder’, som har været med i op til flere afsnit af Linses populære tv-serie:

- Spisebord + stole

– Havemøbler

– Sovesofaer

– Senge og topmadrasser

- Liggestole

– Udeborde/ting til terrassen
 
Alle møbler er fra Loft & Roomers, som er kendt for deres gode kvalitet og moderne design. Loft & Roomers vil også kunne arrangere hjemtransport af møblerne, hvis det bliver nødvendigt.
Arrangementet finder sted lørdag d. 3. november kl. 12 på Linses Bed & Breakfast, som ligger i Urb. Las Terrazas nr. 2, 2 km fra Mijas Pueblo. Der vil stå en medarbejder ved indkørslen, som lukker dig ind.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa