Det danske magasin i Spanien
Infonordic bliver en del af Webhelp
Der er store nyheder på vej for arbejdsmarkedet på Costa del Sol, og de kommer fra Infonordic. Infonordic, som er en del af Runway, blev nemlig i maj opkøbt af franske Webhelp.
 
”Vi har ikke gjort så meget væsen af det, men nu føler vi, at det er på tide at gå ud med, at Infonordic, sammen med Runway, er blevet opkøbt af Webhelp – en stort fransk BPO-virksomhed.”
Det er Christian Cortez, Managing Director hos Infonordic, som fortæller nyheden til La Danesas journalist, og han fortsætter: ”Hvad dette indebærer for Infonordic og de 100 medarbejdere er: Et nyt navn og en ny, større approach overfor nye kunder, og så har vi faktisk allerede nu nye projekter.”
 
Og hvad er BPO? Jo, forkortelsen står for: Business Process Outsourcing, og indebærer udlicitering af forretningsprocesser. Kort fortalt: En virksomhed lader en anden virksomhed tage hånd om en del af sine arbejdsopgaver. Enten fordi den eksterne virksomhed kan gøre det bedre eller billigere – eller begge dele.
 
 
infonordic webhelp2
 
 
”I øvrigt fortsætter vi, som vi altid har gjort – med at give den bedste service til vores kunder samt at værdsætte vores medarbejdere højt. Vi på Infonordic tror på, og kommer fortsat til at tro på, at kvalitet slår kvantitet. Vi værdsætter, at vores medarbejdere giver vores kunder den højeste kvalitet i de tjenester, som de udliciterer til os. Her høres heller ikke nogen klokke ringe ved hurtigt resultat, og der spilles heller ikke techno-musik,” forklarer Christian Cortez, og fortsætter: ”For at nå og bibeholde den kvalitet, som vi altid vil levere, samt for at blive endnu bedre og stærkere, værdsætter vi også vores medarbejdere højt. Derfor er der ingen her, som arbejder for lave lønninger og høje provisioner. I stedet udbetales en god løn baseret på hvilken stilling man har, med derefter tilpassede provisioner.”
 
Infonordic, som vi nu altså skal vende os til at kalde for Webhelp, er meget mere end telemarketing. På kontoret i Torremolinos, hvor der tales over 10 sprog, arbejdes der med salg, men i højere grad med mødebooking, dataindsamling og håndtering af erhvervsaftaler mm. Og for at nævne nogle af deres nuværende kunder kan følgende fremhæves: Tryg, FDM, DLG, 3Business, Panasonic Business, Juniper og Zebra.
 
”At blive en del af Webhelp, der er en stor international virksomhed, giver ikke bare os som virksomhed nye muligheder, men det skaber også nye muligheder for vores medarbejdere. Blandt andet kommer der til at blive åbnet flere døre til at søge stillinger inden for koncernen. Mange af vores medarbejdere får derfor mulighed for at udvikle sig selv fagligt, både her i Infonordic, men også på andre kontorer i andre lande. Og ligesom Infonordic gør, ved jeg, at også Webhelp sætter pris på at kunne rekruttere inden for virksomheden.” siger Christian Cortez, som selv startede som mødebooker, da han begyndte hos Infonordic.
 
Webhelp er i dag en stor BPO-virksomhed med kontorer i mere end 30 lande. Webhelp har bl.a. kontorer i Danmark, England, Tyskland, Frankrig, Polen og de baltiske lande. Uden for Europa er der kontorer i f.eks. Nordamerika, Sydamerika, Afrika og Asien. Virksomheden blev grundlagt i Frankrig og er med årene vokset til at beskæftige 50.000 medarbejdere, og alene i år kommer de til at gennemføre opkøb af fire virksomheder indenfor branchen, hvoraf to er Runway (med Infonordic) samt tyske Sellbytell.
 
Men indtil videre ser alting ud som tidligere hos Infonordic i Torremolinos; Infornordic-logoet hænger på væggen, og den røde farve pryder søjlerne, og sådan kommer det til at være nogle måneder til. I 2019 bliver der dog ændret på dette. Da males de røde søjler blå, og væggen ved entreen kommer til at prydes af Webhelps logo.
 
Af Sara Laine, sara@norrbom.com. Foto Sara Laine

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.