Det danske magasin i Spanien
Stærkt felt til Made in Denmark · Danskere på Portugal Masters · Ryder Cup i Paris

Stærkt felt til Made in Denmark · Danskere på Portugal Masters · Ryder Cup i Paris

Stærkt felt til Made in Denmark

Turneringen i år bliver spillet i Silkeborg Ry Golfklub og har det stærkeste felt nogensinde i Danmark. Promotor Flemming Astrup er især stolt over, at en af verdens bedste golfspillere, Lee Westwood, deltager. Derudover kommer topspillere som Martin Kaymer, John Daly, Trevor Immelman og Danny Willit.
Der bliver også kæmpet om vigtige Ryder Cup point, hvor Thomas Olesen, Matthew Fitzpatrick og Thomas Pieters kæmper om de sidste pladser til Ryder Cup, som spilles i Paris i slutningen af september. Mange glæder sig også til at se de allerbedste danske golfere som alle sammen deltager.
De flankeres af Kaptajn Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Lasse Jensen, Anders Hansen og Morten Ørum Madsen.
De mest talentfulde amatører deltager med Højgaard tvillingerne i front.
I feltet er også de tre første vindere af Made in Denmark, David Horsey, Marc Warren og Thomas Pieters.

 

Danskere på Portugal Masters

To danske golfspillere har fejret store triumfer på Dom Pedro Victoria Golf Course, beliggende i Villamoura i Portugal fra den 20.-23. september.
Mange danske golfspillere deltager med sidste års vinder Lucas Bjerregaard og Anders Hansen i spidsen. Hvert år tager mange tilskuere fra Solkysten til Portugal. Jeg tager selv turen for tredje år og kan anbefale at deltage på denne pragtfulde golfbane. Hvis nogen læsere ønsker information om denne turnering så kontakt undertegnede stig@wiberg.dk
 
 
 

Ryder Cup i Paris

Hvert andet år spilles Ryder Cup, som er en match mellem Europa og USA. Den spilles i år på Le Golf National i Paris fra den 25.-30. september.
Der er 12 spillere på hvert hold, og der spilles fire matcher de første 2 dage. Fourball og Foursome. På finaledagen spilles 12 single matcher.
Det er op til Kaptajn Thomas Bjørn, som vælger Europas 12 spillere, om der bliver plads til Danmarks p.t. bedste spiller Thorbjørn Olesen.
Europa søger revanche efter et stort nederlag til USA for to år siden.
Det bliver en kæmpe opgave for Thomas Bjørn at sammensætte det Hold, der skal slå USA. Den store overraskelse på USA’s hold er, at verdens allerbedste golfer gennem tiderne, Tiger Woods, deltager.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.