Det danske magasin i Spanien
Referat grundlovsmatch 2018

Referat grundlovsmatch 2018

Søndag d 27. Maj 2018, afholdt man lidt på forskud den 26. Grundlovsmatch på Lauro Golf.
 
92 glade golfere var tilmeldt, hovedvægten danskere og alle mødte tidligt op denne søndag morgen.
 
Matchleder Tove og sekretær Claus var på pletten og stod parat med scorekort og glade smil. Der blev spillet stableford med 2 kategorier for danskere samt 2 for andre nationaliteter. Flagpræmier på alle par tre huller samt 2x længste drive.
 
Kl 9.00 lød start skuddet til en herlig runde. Der blev spillet på den gamle bane, hullerne 1-18, som er manges foretrukne. Vejret var med os og banen stod nyklippet og til manges glæde med super hurtige greens. Der var rød-hvide farver på alle huller og en fantastisk stemning. Tove kørte rundt med lidt tapas i form af forskellige iberico pølser og manchego ost, samt kolde drikke til glæde for de mange fremmødte golfere.
 
Efter en flot hurtig runde på 4 1/2 time, hvilket var helt fantastisk med så mange mennesker, fyldtes patioen og alle nød en kold ting, før man gik til bords og blev budt velkommen til en herlig buffet. Det nye restaurantpar samt køkken-team havde forberedt en alsidig-smuk og velsmagende buffet til de sultne golfere.
 
Traditionen tro havde man en kæmpe lagkage, som blev nydt til kaffe og et Flamenco-show, med dejlige danse-piger og en enkelt herre
 
Tove afholdt præmie overrækkelsen, med direktør Carlos Santos, Lauro Golf og takkede alle sponsorer : Nordea, som var repræsenteret ved Jesper Hertz, Bo Concept, hvor både Susanne Brandt og Jan Petersen var med , samt Unioptica, ejet af Claus Bentkjær og Dicton høreklinik, ved Thomas Bo Pedersen. Samtidig var Volvo sponsor, Tamisa Hotel, Circuito de spa El Higueron og spa La Cala, samt et hav af forskellige golfbaner, der havde givet green-fee billetter til lodtrækning.
 
På selve dagen blev der lavet et hole en One på hul 11, af en kinesisk herre Cao Mac. Flot p-wedge lige i cuppen! Den glade vinder modtog certifikat samt flotte præmier.
 
Vinderne i A rækken blev Lars Ole Bell med 37 point, Claus Rasmussen 30 point, Lars Aarup 30 point og Kurt Schuster 29 point.
 
I B rækken blev det Anita Due med 35 point, Erik Leth 30 point, Bent Langerup 30 point samt Jan Aarestrup 30 point. Flagpræmie Gitte Olesen.
 
Alle ønskes en rigtig dejlig sommer og et på gensyn til efteråret!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.