Det danske magasin i Spanien
Boligpriserne stiger i storbyer og ferieområder · 207 nye immigranter kom til Málaga natten til tirsdag · Marbella får sin egen øl

Boligpriserne stiger i storbyer og ferieområder · 207 nye immigranter kom til Málaga natten til tirsdag · Marbella får sin egen øl

Boligpriserne stiger i storbyer og ferieområder

Den førende boligportal på det spanske marked, idealista.es, fortæller i sin nyeste statistik, at boligpriserne i de største spanske byer, samt i de mest attraktive ferieområder, i gennemsnit er steget med 7,6 procent siden nytår. Portalens tal er baseret på de udbudspriser, der annonceres på idealista.es. Tallene er derfor ikke 100 procent sikre, men dog stærk retningsvisende for udviklingen på det spanske boligmarked. Portalen offentliggør i sin seneste rapport også en liste over de ti dyreste boliger i Spanien. Markedets dyreste bolig udbydes i dag til 50 millioner euro. Til gengæld får du så Marbellas bedst beliggende bolig med seks suites og to gæsteboliger på en 6.700m2 stor grund lige ned til havet. Den næstdyreste bolig ligger i Mijas og efterfølges af boliger på Mallorca og i Madrid.
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

207 nye immigranter kom til Málaga natten til tirsdag


Strømmen af illegale immigranter, der kommer til Málaga og det øvrige Spanien, fortsætter. Således fik skibe med i alt 531 immigranter natten mellem mandag og tirsdag lov til at anløbe spanske havne. 207 af immigranterne gik i land i Málaga-provinsen. Siden Pedro Sánchez og hans regering kom til magten for ti uger siden, er tusindvis af immigranter kommet til landet, efter at den nye statsminister, kort efter sin indsættelse, accepterede, at et flygtningeskib kunne ligge til i en spansk havn efter at have fået afslag i Italien. Sánchez mødtes dog med Angela Merkel i sidste uge i bestræbelserne på at få en bedre kordinering af illegale immigranter i EU, og for ganske få dage siden bebudede han, at Spanien ikke kunne fortsætte med at tage imod så mange immigranter.
 
 
 {loadposition google_native}
 {loadposition google}
 

Marbella får sin egen ølmarbella cerveza

De elsker øl og de elsker Marbella. Derfor har to lokale barndomsvenner Francisco Arvilla de Caralt og Ignacio Navarro besluttet sig for at lancere en ny lokaløl i Marbella. Den nye øl hedder Cerveza Marbella og fås i de to udgaver ”Lager” og ”American Pilsner”. Øllen brygges på et lille bryggeri i en lagerhal i et af byens industrikvarterer. Projektet begyndte som et hobbyprojekt, men nu tager de to spanske iværksættere idéen alvorligt. For det kommende år skal der brygges 180.000 øl (60.000 liter) og øllen skal gøres til byens foretrukne pilsner. De to variantes koster mellem 2,50 og 3,00 euro.
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.