Det danske magasin i Spanien
Højtstående i retsvæsenet dømt for at stjæle smykker · Mere udsalg end nogensinde · Verdens bedste whisky sælges for 14 euro i Aldi

Højtstående i retsvæsenet dømt for at stjæle smykker · Mere udsalg end nogensinde · Verdens bedste whisky sælges for 14 euro i Aldi

Højtstående i retsvæsenet dømt for at stjæle smykker

Generalsekretæren for Junta de Andalucias retsvæsen, Eugenio Pizarro, har valgt at fratræde sin stilling, efter han i sidste uge blev dømt for at have stjålet flere af sin svigermors smykker. Generalsekretæren har tilstået og accepteret sin straf på 12 måneders fængsel og 4.900 euro i bøde. Havde han ikke tilstået og samarbejdet med myndighederne, kunne han have fået fire års fængsel. Eugenio Pizarro havde adgang til sin svigermors private pengeskab, hvor han over en årrække stjal hendes smykker for at videresælge dem til butikker, der har specialiseret sig i opkøb af guld og sølv.
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

Mere udsalg end nogensinde

Årets store sommerudsalg er begyndt, og for første gang nogensinde har alle Málaga-provinsens shoppingcentre og franchisekæder skudt udsalget i gang på samme tid; den 1. juli. Tidligere valgte bl.a. El Corte Inglés at begynde sit sommerudsalg til august som, indtil for et par år siden, var skikken. Målt på timer kommer udsalget også til at vare længere i år, for en justering af lukkeloven giver de store shoppingcentre og varehuse mulighed for at holde åbent til klokken 23.00, mens detailhandlen kan holde åbent helt til midnat – også i weekenden. Det har bl.a. Miramar centret i Fuengirola og butikker i Málagas havn, Muelle Uno, valgt at gøre nytte af. Det forventes, at flere erhverv følger efter.
 
 
{loadposition google}

 

whiskey

Verdens bedste whisky sælges for 14 euro i Aldi

Der er ikke så meget glamour over dem, men målt på kvalitet er der ingen, der slår dem. De to whisky’er Highland Black Scotch Whisky og Islay Single Malt Scotch Whisky er endt øverst på podiet i organisationen “Spirits Business Scotch Whisky Masters’” valg af verdens bedste whisky’er. Den første i kategorien ”Bedste 12 års whisky” og den anden i kategorien ”Bedste malt Islay whisky”. De to whisky’er står på hylderne i alle Aldi supermarkeder til henholdsvis 14 og 19 euro. Noget tyder på, en god whisky ikke nødvendigvis behøver være dyr.
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.