Det danske magasin i Spanien
Velbesøgt golf clinic-event arrangeret af BoConcept Plusstore

Velbesøgt golf clinic-event arrangeret af BoConcept Plusstore

Det var i Marbella, at BoConcept Plusstores golfarrangement med Leif Nyholm udspillede sig fredag d. 27. april. Her coachede Leif Nyholm, der er forhenværende træner for Thomas Bjørn, deltagerne i deres individuelle spillestil. Emnerne var alt fra deltagernes kropsholdning, når de slår til bolden, til måling af slagets vinkel og hastighed. Samtlige slag blev filmet, hvorefter de blev analyseret og kommenteret af den kyndige træner.

Arrangementet var struktureret således, at to hold med ti personer hver havde tre timers træning og tre timers spil på en udendørsbane med de klassiske 18 huller. Derimellem mødtes begge hold til frokost på Rio Real Golf. Arrangementet var planlagt som et intimt arrangement, og derfor var det med tyve deltagere fyldt op. En vigtig del af arrangementet var nemlig den fokus på personlige præstationer, som kun ville være mulig i en intim størrelse. Alle deltagere fik registreret deres resultater i en personlig profil, som de fik med hjem. Således kunne deltagerne både gennemgå statistikkerne og gense videoklip af deres slag i deres videre golftræning.
 
Træneren Leif Nyholm er selv bosat i spanske Alicante. Under dagens træning stillede han begejstret spørgsmål som: ”Var du på noget tidspunkt ovre på højre ben?” og når det var rigtig godt kom han med opfordringer som for eksempel: ”Rigtig nydeligt. En til.” Leif Nyholm var ikke bleg for at kommentere det, de gange køllen ramte jorden et splitsekund før bolden. Med sin krævende men opmuntrende attitude fik han pointeret de elementer i golfentusiasternes personlige spillestil, der skal arbejdes med og forbedres.
Golftræningen foregik under en varm forårssol. Mellem de blanke golfkøller og velvalgte sko var arrangementet præget af BoConcept Plusstores logo. Det fremstod mest af alt som en venlig påmindelse om, hvem der stod bag de tyve deltageres hyggelige og læringsrige dag.
 
Kontakt:
BoConcept / PlusStore
 
Tel. +34 951 242 092 / +34 951 492 727

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.