Det danske magasin i Spanien
Design og natur kombineret i enestående omgivelser

Design og natur kombineret i enestående omgivelser

Højeste standard til den elegante og luksuriøse Gyldne Mil
 
Den eksklusive urbanisation Benalús kommer til at føje et udsøgt arkitektonisk og moderne look til den i forvejen luksuriøse Gyldne Mil. Benalús forener design og natur i en perfekt harmoni med uforstyrret udsigt til La Concha-bjerget og Middelhavet, der findes blot 100 meter fra urbanisationen.
Med alle de fornødenheder man kender fra et resort, har Benalús materialer i højeste kvalitet og med øje på detalje og finish. De naturlige sten er gennemgående i det udendørs landskab, hvilket gør oplevelsen udenfor i urbanisationen helt exceptionelt luksuriøs og skaber en overdådig måde at nyde livet på. Boligerne udmærker sig med arkitektur med moderne linjer, hvor rummelighed og lys er indarbejdet med højeste prioritet.
 
I urbanisationen er der 5.700 kvadratmeter, som er bebyggelse, og derudover er der 7.000 kvadratmeter grønne arealer. Som på et rigtig ressort har urbanisationen en udsøgt samling af services, der gør, at man kan nyde livet og slappe af. F.eks. er der den store dråbeformede swimmingpool, der er solterrasse i forbindelse med swimmingpoolen fordelt på forskellige niveauer og et overdækket chill out område med udsigt til Sierra Blanca. For sportsudøvere og helseentusiaster har Benalús et funktionelt træningscenter åbent ud mod haveområdet med to områder til maskiner, en aktivitetssal og et eksklusivt SPA-område.
 
Alt dette tilbyder Benalús, uden at negligere sikkerheden i denne urbanisation, der er lukket og overvåges med kameraer. Endvidere er der forindstalleret alarmer i alle boliger, samt automatisk system til kontrol of lys og persienner. Foruden er være praktisk for ejeren, tillader dette også, at man kan lave en simulering af, at boligen er beboet, selvom man er på rejse. Kvalitet og service til dig, der ønsker eksklusivitet på den bedst mulige location.
 
Kontakt
 
Du kan allerede nu besøge salgskontoret, som ligger på Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n N340 / KM 176. Kontakt 951 194 646 eller benalus@benalus.com for et møde.
Af Benalús

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.