Det danske magasin i Spanien
Clínica Dental Noruega udvider sin arbejdsstyrke

Clínica Dental Noruega udvider sin arbejdsstyrke

Tandlægeklinikken Clínica Dental Noruega har eksisteret siden 2002 med en central beliggenhed ved Den Svenske Kirke i Tres Coronas lige bag Mercacentro i Fuengirola. Klinikken ligger midt i centrum med en fantastisk og stille have uden for vinduet.
 
Tandlæge Catharina Hvid-Hansen ejer og driver klinikken, der fortsat vokser og som nu har tre tandlæger.
 
Siden februar har klinikken udvidet med Eva Söderberg. Eva har tidligere arbejdet som distrikttandlæge i Luleå, Övertorneå samt Sundsvall. Hun har stor erfaring med børnetandpleje og er videreuddannet som teamleder for større tandplejeteams, hvor hun arbejdede som specialist i blandt andet parodontologi.
 
Flytningen til Spanien begyndte med forældreorlov og spanske studier, og arbejde i Norrbotten når hendes barn havde skolefri. Efter at have klaret de spanske krav for medlemskab i tandlægeselskabet, Kollegiet i Malaga, har hun siden februar arbejdet i Clínica Dental Noruega i Fuengirola.
 
I dag er de tre tandlæger, Catharina, Päivi og Eva. Hele personalet taler et skandinavisk sprog, spansk og engelsk og nogle sågar finsk, hvilket giver et herligt internationalt miljø på klinikken.
De behandler alle typer af tandplejeproblemer hos deres patienter og har også et tæt samarbejde med en stor gruppe af specialister, når det er nødvendigt, alt for patientens bedste.
De har en stor tilstrømning af nye patienter, hvilket giver Catharina og Päivi og deres sygeplejersker: Jessica, Elsa, Sofie, Kerstin og Sara, stor glæde at byde deres seneste tilføjelse Eva velkommen.
 
www.clinicadentalnoruega.com – Tlf. +34 952 47 68 80
 
Af Clínica Dental Noruega

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.