Det danske magasin i Spanien
Ondt i ryggen eller nattesved – så kan du få hjælp

Ondt i ryggen eller nattesved - så kan du få hjælp

CareTakes har i Danmark stor succes med salg af Holdnings T-shirts og en nattøjsserie til de varme nætter. Fra maj måned kan CareTakes produkter nu fås i Spanien v/Dansk HøreCenter.
 
Det bliver både muligt efter aftale at komme og prøve produkterne og købe dem, eller man afhente ordre, der er bestilt på hjemmesiden www.caretakes.dk
 
Ondt i ryggen – så prøv en Holdnings T-shirt:

Alle aldersgrupper oplever problemer med dårlig ryg eller smerter i nakke, skulder og lænd. Med Holdnings T-shirten kan man få den rigtige støtte og kropsholdning, og man kan derved minimere smerter i ryg, nakke, skuldre og lænd.

Holdnings T-shirten er designet med en god pasform, således at den passer til forskellige kropstyper. Den fås til både damer og herrer med og uden ærmer i sort og hvid.


 
Nattøj til varme og nattesved

Helt unikt nattøj som hjælper mod varme og sved om natten. Når kvinder kommer i overgangsalderen, hvis man tager medicin i forbindelse med en sygdom eller blot har det varmt om natten, får mange en rigtig dårlig og afbrudt søvn.

CareTakes nattøjsserie kan afhjælpe både varme og nattesved, og samtidig er det super lækkert og dejligt at have på. Nattøjet absorberer sveden og tørrer hurtigt, så man ikke vågner våd og kold. Nattøjet findes til både damer og herrer.


 
Åbent hus onsdag den 23. maj og torsdag den 24. maj kl. 9-15
CareTakes slår dørene op onsdag den 23. maj og torsdag 24. maj kl. 10-15, hvor man kan komme forbi og afprøve produkterne på Paseo Marítimo 5, Blok 2 – Parque Doña Sofia – 29640 Fuengirola – v/Dansk HøreCenter.

Er du forhindret i at komme til åbent hus, så ring på +34 951 239 004 og aftale et andet tidspunkt.
 
Se mere på caretakes.dk
Af CareTakes

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.