Det danske magasin i Spanien
Flexnet – Vil vinde på service

Flexnet - Vil vinde på service

Telefonlinjerne er rødglødende hos Flexnet i Centro Idea. Folk vil høre mere om virksomhedens internetløsninger – og kunderne trækker flittigt på Flexnets kundeservice. ”Vores kunder er spørgelystne og forventer en god service.
Og det er helt i orden med os, for service er et af vores vigtigste konkurrenceparametre, og vi gør alt for at være de bedste.” Ordene kommer fra Mathias og Andreas Svalenström. Det er en af de to brødre, som svarer, når du ringer til Flexnet. De har beskæftiget sig med internetløsninger de sidste 10-12 år – de sidste to år hos Flexnet.
”Vi er glade for vores job, og det er vi primært, fordi vi har glade kunder. Folk sætter pris på let at kunne komme i kontakt med os og blive betjent, uanset om de ønsker information om vores produkter, skal have løst et problem eller have hjælp til at få optimeret deres internet,” forklarer brødrene Svalenström. Det er også Mathias og Andreas, som kommer ud til de nye kunder, hvis de har svært ved at få installeret deres nye internet. Det er en ny service, som Flexnet tilbyder. Generelt er der sket meget nyt siden den spæde start i 2013. ”I et tæt samarbejde med vores udbydere har vi nu fået skabt nogle produkter, som giver den fleksibilitet, vi længe har drømt om og arbejdet for. I dag kan vi tilbyde en skræddersyet løsning til både feriegæster og skandinaver, som bor her hele året eller blot nogle måneder om året,” slutter de to interneteksperter.
Hos Flexnet koster en fiberoptisk løsning med højeste hastighed og ubetinget forbrug 69,95 euro per måned, og så binder man sig kun for 6 måneder.
Til feriegæsten, som kun besøger Spanien kortvarigt, tilbydes mobilt internet til 40 euro for én uge og 60 euro for to uger. Er du her derimod lidt længere tid, kan du surfe og streame for 90GB pr måned til kun 49,95 euro, og så er kontrakten helt uden binding. Alle priser er inklusiv moms.
 
For mere info kontakt Flexnet i Centro Idea
Mandag til fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 12-14
Tel: 952 66 33 00
www.flexnet.es
Af Flexnet

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.