Det danske magasin i Spanien
Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 3

Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 3

Endnu engang er La Danesa klar med fem nye nyttige apps til dig og din rejse i Spanien, som du med fordel også kan anvende, hvis du bor i Spanien.
 
I februar- og marts-udgaven præsenterede redaktionen 10 nyttige apps, som blandt andet bød på tips til ophold, spisesteder og hvordan du bedst finder rundt i Spanien. Læs eller genlæs artiklerne på www.ladanesa.com.
 
I del 3 af nyttige apps til din rejse til Spanien, får du blandt andet inspiration til vejr- og oversættelses-apps og hvordan du bedst kan holde kontakt til familie og venner, uden at det skal koste en krone. De fem nye nyttige apps kommer her!
 

Whatsapp

En af de mest populære kommunikations-apps i Spanien er Whatsapp. Det er en gratis app, hvor det er muligt at sende og modtage simple og sikre beskeder samt opkald. Det er også muligt at lave gruppechats, sende videoer og billeder samt talebeskeder og ikke mindst videoopkald. Whatsapp fungerer ved, at appen bruger din telefons mobildata eller Wi-Fi, og med denne app kan du kommunikere med familie og venner over hele verden gratis, også selvom I ikke befinder jer i samme land.
 

Spanish Dictionary

SpanishDict app er en offline og gratis oversættelses app og er en af de bedste spanske oversættere og ordbøger. Appen er på engelsk-spansk, og ved hjælp af menuen har du et overblik over dens forskellige ydelser. Du kan blandt andet slå et ord op og lytte til udtalen, spille spil efter sværhedsgrad og modtage dagens ord. Ydermere kan du under ”phrases” se forskellige og praktiske fraser, som ofte bliver brugt på en rejse i Spanien. SpanishDict er brugervenlig og giver dig let adgang til det spanske sprog, hvor du samtidig kan lære nye, sjove ord.
 

Google Translate

Google Translate gør det muligt for dig at oversætte tekst imellem 103 sprog online. Det er også muligt at oversætte uden forbindelse til internettet, ved at downloade de ønskede sprog under indstillinger. Google Translate tilbyder øjeblikkelige oversættelser ved hjælp af kameraet, hvor du enten kan pege kameraet mod den valgte tekst, eller du kan importere eller tage et billede for større oversættelseskvalitet. Derudover tilbyder Google Translate også en talefunktion, hvor du kan indtale og lytte til ordet, du oversætter.
 

Vejr Apps

Den spanske vejr-app Aemet er en af de mere populære vejr-apps i Spanien, men denne app er på spansk. Der er dog flere forskellige symboler, som gør det nemt for brugeren at se, om det bliver solskin, overskyet eller regn. En anden populær vejrapp er Eltiempo.es, som giver en nogenlunde pålidelig 14 dages vejroversigt. Desuden indeholder appen vejrudsigten ved tonsvis af strande samt skiområder i Spanien. Der findes endda en skireport, som viser, hvilke skiområder der er åbne samt hvilke lifter og pister der er åbne. Eltiempo.es er på engelsk, hvilket er en stor fordel.
 

Parkering Apps

Tidligere har vi nævnt Telpark som værende en nyttig parkering-app på din rejse til Spanien. Vi bed dog mærke i, at Telpark ikke kan bruges i kystbyen Marbella. Derfor præsenterer vi dig for en ny nyttig parkerings-app, der hedder e-park, som både kan bruges i Marbella men også andre steder i Spanien. Der er dog et par ulemper ved appen, som blandt andet er, at den er på spansk og tanke-op funktionens brugervenlighed halter lidt. En fordel ved e-park er, at det er unødvendigt at finde en parkeringsautomat, hvis du vil parkere i Marbella Centrum.
Af Isabella Oliver

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.