Det danske magasin i Spanien
Puigdemont anholdt ved den dansk-tyske grænse – Isco vil åbne gourmet-marked i Arroyo de la Miel – Masser af sol og påskeprocessioner

Puigdemont anholdt ved den dansk-tyske grænse - Isco vil åbne gourmet-marked i Arroyo de la Miel - Masser af sol og påskeprocessioner

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Puigdemont anholdt ved den dansk-tyske grænse

Efter fem måneder på flugt fra de spanske myndigheder blev Carles Puigdemont i søndags anholdt på en tankstation i det aller nordligste Tyskland. Den forhenværende catalanske præsident var på vej retur fra en konference i Finland mod sin bolig i Belgien, da han kort efter at have passeret den danske grænse blev anholdt. Den spanske efterretningstjeneste har fulgt Puigdemont tæt, og det er ikke tilfældigt at de, i samarbejde med tysk politi, anholder Puigdemont i Tyskland. Her gør lovgivningen nemlig, at den catalanske politiker vil blive udleveret til retsforfølgelse i Spanien inden for ti til 60 dage.
 

{loadposition google}
 

Isco vil åbne gourmet-marked i Arroyo de la Miel

Det er ingen hemmelighed, at professionelle fodboldspillere i Spanien tjener godt – og specielt hvis man spiller i Real Madrid. De høje indtægter skal investeres, og netop derfor har fodboldspilleren Isco netop opkøbt en række lejemål samt hele første etage af det gamle shoppingcenter ”San Juan” i sin fødeby Arroyo de la Miel. Samtidig har han vist interesse for at bygge en parkeringskælder under det lille shopping center. Isco vil, efter sigende, ombygge det delvist efterladte shoppingcenter til gourmet-marked.
 
 
{loadposition google_native}
 

Masser af sol og påskeprocessioner

Vejrudsigten lover sol for onsdag, torsdag og fredag, som er de tre største dage i påskeugen der, traditionen tro, byder på et væld af påskeprocessioner i alle kystens byer. Specielt i Málaga gøres der meget ud af højtiden, hvor bymidten allerede fra omkring klokken 15 og 12 timer frem afspærres for at gøre plads til de mange påskeoptog. Det er ikke til at få hverken et hotelværelse eller en turistlejlighed i byen, og på gader, stræder og togstationen er der et menneskemylder uden sidestykke.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa