Det danske magasin i Spanien
Cortidea – en verden med gardiner, tæpper og de “bløde” indretningsartikler skaber hygge i dit hjem.

Cortidea – en verden med gardiner, tæpper og de “bløde” indretningsartikler skaber hygge i dit hjem.

Den 1. februar 1990, landede en ung Henrik Stæhr Jørgensen i Málagas lufthavn. Klar til et nyt eventyr, klar til at arbejde, klar til at nyde Costa del Sol. Efter nogle år indenfor gardinbranchen i Danmark, var Henrik nemlig blevet tilbudt et job i Interieur Danesa, som fagmand indenfor gardiner, persienner m.m. Og siden da har Costa del Sol og Fuengirola dannet rammen om Henriks liv, såvel professionelt som privat. I 1995 skulle der ske noget, og Henrik tog chancen og startede for sig selv med butikken Cort Idea, der i de sidste 23 år har været blandt de førende gardin- og design forretninger i Málaga provinsen. Og hvis Henrik måtte, kunne han fortælle mange historier om de hjem, der gennem årene har fået kvalitetsgardiner fra Cortidea. Men ligesom i andre brancher er diskretion også en dyd indenfor gardinbranchen.
 
Efter mere end 20 år i Centro Idea rykkede Henrik i 2016 gardinstængerne op og flyttede 500 meter ned ad Mijas-vejen til Edificio Cortijo del Agua. Henrik Stæhr Jørgensen havde længe ledt efter nogle større og mere synlige lokaler, og da muligheden for et stort lokale med udstillingsfacade og plads til systuen bød sig, slog han til. Så nu er det hele samlet, der er gode pareringspladser, og i det nye og større showroom er Henrik og hans professionelle personale klar til at hjælpe dig med dit valg af gardiner. Og der er fart på i Cortidea, så en af planerne for i år er at få udvidet personalet, så Henrik kan følge med efterspørgslen.
 
Ligesom andre brancher er gardiner og persienner, puder, tæpper og andre ”bløde” indretningsgenstande også underlagt skift og tendenser, og især i forretninger på så højt et niveau som Cortidea er det nødvendigt at følge med, vide hvad der rør sig, orientere sig om de sidste nye mønstre, materialer, farver, folder m.m.. Og det gør Henrik og hans team med stor professionalisme. Repræsentanter for de store fabrikanter og internationale designhuse besøger jævnligt showroomet, der hentes inspiration på nettet, og der er hvert år store messer rundt om i verden, hvor der bliver hentet inspiration til butikkens sortiment.
 
Farverne og stilen for dette år er retro-agtigt, med inspiration hentet i 50erne og 60erne. En tendens der også ses inden for møbel- og dekorationsartikler. Så alt passer sammen, og Cortidea er med på de sidste nye tendenser. Cortidea arbejder med en række anerkendte producenter, som altid forsøger at møde kundens behov med entusiasme. Blandt andet har de en række produkter i tidløst design fra B & M fabrics, en belgisk producent med materialer af høj kvalitet. F.eks. hør og naturlige stoffer fra ’Yutes’.
 
Cortidea har gennem alle årerne specialiseret sig i kvalitetsgardiner, tæpper, ombetrækning, tapet, bløde møbler og solafskærmninger. Deres mission har altid været at levere stilfulde, attraktive kvalitetsprodukter, og de er kendt for et stort udvalg af moderne og trendy mærker inden for gardin- og indretningsbranchen.
 
Cortidea tilbyder også gratis konsultation i komforten af dit eget hjem med farveprøver, stofprøver, persienner og kataloger fra forskellige producenter. Deres formål er at tilbyde kunderne produkter af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser og med en ualmindelig god service. Og så kan du altid finde en farve og et design, der passer til dine præferencer.
 
Hos Cortidea tales der spansk, engelsk, tysk og skandinavisk. Du finder Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua. Åbningstiderne er mandag-fredag 10.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com
 
Henrik ønsker velkommen til Cortidea.
Af Norrbom Marketing

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.