Det danske magasin i Spanien
To Feel Amazing – accepter ikke mindre

To Feel Amazing – accepter ikke mindre

Uanset om vi bryder os om at se det i øjnene eller ej, så er der for hver dag der går, en dag mindre til at leve det gode liv, vi drømmer om.
 
”Pludselig kunne jeg mærke, det var blevet vigtigt at finde en varig løsning til at slippe de ekstra kilo, jeg havde båret rundt på i mange år. Jeg havde prøvet ALLE slankekure, motionsformer og produkter, men INTET havde virket. Efter overgangsalderen, var det blevet helt umuligt.” Sådan siger Luuna Sommer, der syntes, der manglede et slankeforløb, der gav varige resultater, som inkluderede hele mennesket, inklusiv følelser og mind-set. Ikke blot endnu en KUR, men et forløb baseret på nænsomhed, omsorg og kærlighed, hvor mennesket er i centrum. Et pålideligt forløb med personlig og professional coaching, så det bliver en sund livsstil, fordi man simpelt hen ikke kan lade være.
 
Så det satte hun sig for at skabe. Hun slap 15 kg på tre måneder og det var uden at føle afsavn, fordi hun knækkede koden til at slippe af med den søde tand og sulten, som er en evig kilde til selvbebrejdelser. Og endnu vigtigere, Luuna har fået højere selvværd og frigjort en masse energi, så hun har fået overskud til at gøre den forskel, som hun længe havde drømt om.
 
Luuna hjælper nu kvinder i den samme situation, som hun selv var i. ”Det giver mit liv mening. Der er ikke noget, der føles bedre end at give andre håb, og se dem blive glade og være mere tilfredse med sig selv. Hvem gider være på slankekur resten af livet, hvis der er et sundt og nemt alternativ – jeg har i hvert fald været på min sidste kur!”
 
Navnet på programmet gav sig selv ”Bliv Slank, Sund og Uimodståelig på 40 dage”
 
Kontakt Luuna Sommer for at booke din plads på WWW.TOFEELAMAZING.COM • TEL. +45 20 93 06 47 & +34 663 048 477
Af To Feel Amazing

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.