Det danske magasin i Spanien
Påske i Ewalds fødevarebutik

Påske i Ewalds fødevarebutik

Tidligere var æg og kød højpunkterne på påskebordet, eftersom det ikke var noget, man spiste under fasten. Nu er fiskeretter som røget og marineret sild og laks samt Janssons fristelser populære til påske, og det samme er lammekød. I løbet af de sidste par århundreder er disse retter nemlig blevet mere og mere almindelige.
Påskemaden varierer naturligvis noget i de nordiske lande, men den omfatter som regel æg, lam og laks i de forskellige retter. Påskeretterne kan godt minde lidt om de klassiske juleretter, men traditionelt set er de lidt “lettere”. Dette trods det faktum, at vi ofte supplerer retterne med lækkerbiskner som marcipan og chokoladeæg.
 
I Ewalds fødevarebutik kan du finde alt, du behøver til påskens festligheder – mad, drikkevarer og søde sager.
 
Her deler Ewalds en opskrift på påske-lammesteg. Den lyder som følger: 

Ewalds lammesteg

Ingredienser:
1 kg lammestykker uden ben
Lidt timian
Lidt rosmarin
10 hvidløgsfed
Salt
Peber
 
Tilberedning:

1. Sæt ovnen på 120 grader. Hak timian og rosmarin fint. Pres hvidløgsfed. Gnid lammestegen med urter og hvidløg. Tilsæt salt og peber efter behov.
 
2. Placer lammestegen i en ovnfast form, stil den i ovnen og lad den stege til den har en kernetemperatur på 48 grader (meget rosa) eller 52 grader (let rosa).
3. Lad den svale af og skær den derefter ud i tynde skiver.
 
Ewalds fede butik, som du finder på hovedgaden i Los Boliches, ønsker alle en glædelig påske!
Af Ewald’s

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.