Det danske magasin i Spanien

Hvem er BoConcept?

Håndværk i høj kvalitet kombineret med funktionalitet og et moderne look er hovedfaktorerne for den internationale møbelkæde BoConcept.

”BoConcept er et stærkt internationalt koncept med mere end 250 butikker over hele verden med kendskab til design, service og møbler i høj kvalitet,” fortæller ejeren Jan Petersen.
Interessen for møbler med et touch af det skandinaviske design er stadig stigende og BoConcept, der startede i Danmark i 1952, har en lang tradition for at producere og designe moderne møbler med respekt for den stærke design-arv.
En af BoConcepts stærkeste kompetencer er tilpasning til den enkelte kunde. ”Vores kunder har forskellig smag og behov, og et nyt møbel er nødt til at have målene og funktionaliteten, som passer til den enkelte kunde. Derfor er de fleste af de møbler, vi sælger, faktisk tilpassede på mål til den enkelte kunde,” fortæller Jan. Og variationerne er næsten endeløse. Når det kommer til sofaer f.eks., er der forskellige moduler, armlæn, ben og selvfølgelig både læder og stoffer. Også vægsystemer, borde, stole og senge er baserede på dette intelligente designsystem, hvor du kan få præcis den variation, der passer til dig og dit hjem.
 

Plus Store


Siden 2007 har Plus Store tilbudt noget af det bedste skandinaviske og europæiske design til kunderne på Costa del Sol som en ”butik i butikken” ovenpå toppen af BoConcepts showrooms i Mijas og Marbella. Plus Store fører en række mærker, som hver er specielle på deres egen måde. BoConcept opfordrer kunderne til selv at skabe deres egen unikke stil og du kan bl.a. finde mærker som Carl Hansen, Fritz Hansen, Louis Poulsen, Montana, HAY, Hilding Anders, Cane-line og mange andre. Ydermere kan du komme til at se, hvordan møblerne vil se ud i dit hjem ved hjælp af 3D-visning og plantegninger. En designservice, som hos Plus Store er helt gratis.
 
 
 
 
Af BoConcept

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.