Det danske magasin i Spanien
Værste uvejr i flere år – Julián Muñoz atter bag tremmer – Kæmpe interesse for Davis Cup i Marbella

Værste uvejr i flere år - Julián Muñoz atter bag tremmer - Kæmpe interesse for Davis Cup i Marbella

Værste uvejr i flere år

Man skal flere år tilbage for at mindes et uvejr af samme styrke som vi var vidne til søndag og mandag. Langs hele Costa del Sol blæste det så voldsomt, at der blev slået alarm til politi og brandvæsen over 250 gange. Værst gik det for sig i Málaga by, hvor vinden slyngede en kvindelig cyklist så hårdt mod et træ, at hun fortsat er indlagt. Flere steder væltede store træer ned over biler og veje og blokerede trafikken. Da det gik voldsomst for sig, blev der registreret vindstød på 90 km/t.
 
{loadposition google}
 

Julián Muñoz atter bag tremmer

Marbellas forhenværende borgmester Julían Muñoz er atter bag tremmer, efter han i weekenden smed sin elektroniske ”fodlænke” for at tage til fest. Det var ellers en ex-borgmester i fint humør, der blev filmet midt i en sevillana-dans, som få timer senere blev kontaktet af myndighederne og sendt retur til fængslet i Algeciras. Julián Muñoz har tilbragt størstedelen af de sidste ti år bag tremmer for omfattende korruption i byrådet, men sidste år fik han fri udgang grundet sin formodede alvorlige sygdom. Efter weekendens udskejelser vurderer myndighederne sandsynligvis, at hans helbred er stærkt nok til at afsone resten af sin straf i et fængsel.
 
{loadposition google_native}
 

Kæmpe interesse for Davis Cup i Marbella

Der er kun 500 billetter tilbage til Spaniens dyst i Davis Cup mod England i weekenden, som afvikles på Puente Romano i Marbella. Til den store begivenhed er der opsat ekstra tribuner for at sikre en samlet kapacitet på 8.000 tilskuere. Til trods for at den spanske verdensstjerne Rafa Nadal har meldt afbud grundet en skade, er billetsalget gået forrygende. Arrangørerne håber at få solgt de sidste billetter i de kommende dage. Tilsvarende håber de på godt vejr.
 
bolig en sueco

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.