Det danske magasin i Spanien
Loft & Roomers’ store lagersalg går snart i gang

Loft & Roomers’ store lagersalg går snart i gang

Op til 90 % rabat og ”give aways” – sådan bliver det, når Loft and Roomers åbner op for lagersalg i weekenden 28. – 29. oktober kl. 10 – 18. Igennem de sidste par måneder har medarbejderne samlet varer sammen til lagersalget og sorteret de varer, der har en lille defekt, og som derfor ikke kan sælges til fuld pris i butikken. Det kan også være restpartier, der skal ud, for at der kan gøres plads til nye varer. I hvert fald er der gode chancer for at erhverve sig et stykke kvalitetsmøbel i nordisk stil til en rigtig fornuftig pris.
 
På hele området foran Loft & Roomers’ lager, som ligger på den anden side af Mijas-vejen end butikken, vil der være møbler og pyntegenstande i Loft & Roomers’ klassiske, nordiske stil.
Der vil være, borde, stole, havemøbler, reoler og kommoder, men også mindre ting som puder og en række forskellige typer glas såsom drikkeglas, vinglas, ølglas osv. Nogle varer har mindre fejl eller defekter i et ellers flot design, og så er der de genstande, der ikke fejler noget som helst, men som blot optager plads på lageret, og som derfor skal sælges for at gøre plads til nye varer.
På pladsen foran lageret vil der være underholdning med musik, pølsebod og forfriskninger, så stemningen kommer til at være helt i top til lagersalget. Der vil også være underholdning til de små, så tag hele familien med og få en hotdog og en forfriskning, mens du gør årets indretningskup til Costa del Sols hyggeligste lagersalg.
 
Det er første gang nogensinde, at Loft & Roomers afholder et decideret lagersalg, men planen er, at det skal blive en tilbagevendende event. Det er nemt at finde lageret. Du skal blot dreje til højre lige efter Loft & Roomers’ butik – og efter godt 200 m. vil du kunne se lageret. Adressen er Urbanización Pueblo Don Silverio, 25 – der er gratis og nem parkering.
 
“Vi har været i gang i fem år nu og over årene er der samlet sig en masse varer, som vi kan sælge til helt fantastiske priser for at gøre plads til nye spændende varer. En stor del af møblerne og tilbehøret, vi sælger ud af, er i helt perfekt stand, så du får virkelig mulighed for at gøre et godt køb!
Vi planlægger at have to lagersalgsevents hvert år – et til foråret og et til efteråret – og jeg er sikker på, at det bliver nogle rigtig sjove dage!” Anja Al-Akabi CEO.
 
Levering er som sædvanligt gratis med Loft & Roomers ved køb over 500 € ellers kan levering arrangeres for en ekstrapris.
 
www.loftroomers.com – 952 66 41 70 – mijas@loftroomers.com
Af Loft & Roomers

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.