Det danske magasin i Spanien
Syn uden begrænsninger
Dan Óptica har den førende teknologi, når det gælder udmåling til flerstyrkebrilleglas, også kaldet progressive brilleglas. Dan Óptica kan nu præsentere det mest avancerede progressive brilleglas, Varilux® X Series™, som giver dig et ubesværet syn. Brilleglasset giver dig mulighed for helt problemfrit at se hver en detalje tæt på, på mellemafstand og længere væk.

Reducerer behovet for hovedbevægelser

De, som allerede har oplevet traditionelle progressive brilleglas, kender også til at for at se skarpt tæt på, er det nødvendigt at bevæge hovedet og dreje nakken samtidigt. Men med de nye avancerede brilleglas reduceres behovet for hovedbevægelse væsentligt, og det gør det derfor lettere for dig at finde det rigtige sted i brilleglasset, uden at du får ondt i nakken eller ryggen. De progressive brilleglas, Varilux® X Series™, skræddersyes til netop din kropsholdning og dit synsadfærd.

Tilpasset til nutidens hverdag

Vi er online som aldrig før. Vi skifter mellem smartphones, tablets og bærbare computere. Det har førhen været vanskeligt at tilpasse de traditionelle progressive glas til netop disse afstande og skiftet herimellem. Men med Varilux® X Series™ er det nu muligt at holde tempoet oppe i en travl hverdag og holde fokus på det, der er vigtigt.

Sundere syn

Efterhånden som vores liv forandrer sig, og vi lever længere, udsættes vi for mere skadeligt lys. Eye Protect System er en ny brilleglas-innovation i Varilux® X Series™, der hjælper med til at beskytte dine øjne hele dagen, hver dag, 365 dage om året. Det smarte blåt lys-filter filtrerer selektivt det skadelige blå lys fra, mens det gode blå lys får lov at passere.

Tilfredse kunder

De første af Dan Ópticas kunder er allerede sendt afsted med de nye toppersonaliserede progressive brilleglas, og det er tilfredse kunder, der går ud af butikken. Og efter opfølgning på flere af kunderne er det de samme oplevelser, der gør sig gældende. De er imponerede over klarheden, skarpheden og komforten under læsning og ved brug af computer.
Dan Optica, Tlf. 952 58 39 10, www.danoptica.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.