Det danske magasin i Spanien
Bruger du læsebriller, som generer dig?

Bruger du læsebriller, som generer dig?

Så er det måske en god ide at prøve multifokale linser.
Trætte øjne eller presbyopi (aldersrelateret langsynethed) er naturligt og noget, der opstår, når man er mellem 38 og 45 år.

 
For at afhjælpe de trætte øjne, bruger man som regel briller eller progressive briller. Hos Óptica Laza har vi en anden løsning – multifokale kontaktlinser.
Sammenlignet med briller giver linserne et bedre perifert syn, og man undgår de typiske problemer som dug, når det regner og kondens eller fugt.

Hvad er Presbyopi?

Når selve linsen i øjet ældes, bliver den mindre fleksibel, og problemerne med at se ting tæt på opstår – det bliver svært læse, arbejde på computer, tablet, mobil osv.
Sandsynligvis er du mere aktiv end dine forældre var. Cykling, løb, golf, fodbold, basketball osv. At dyrke motion er i dag en aktivitet, man dyrker uanset alder. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at mange personer over 40 foretrækker kontaktlinser frem for briller, grundet deres aktive livsstil.
Der findes en stor varietet af kontaktlinser. Materialet kan variere meget, ligesom at det også kan variere, hvor ofte de skal udskiftes (dagligt, ugentligt, månedligt, årligt) – alt sammen for at kunne opfylde den enkelte brugers behov.
De nye silikone hydrogel kontaktlinser tillader op til seks gange mere oxygen at slippe igennem til hornhinden, end almindelige kontaktlinser. Det er denne karakteristik, der gør, at linserne af silikone hydrogel er de mest anvendte, når det kommer til dags- og månedslinser.
 
Hos Óptica Laza finder du både optikere og optometrister, som er specialiserede i kontaktlinser og i særdeleshed multifokale linser.
Kom ned og prøv dem og få dit første sæt gratis. Tlf.: 952 935 172. www.opticalaza.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.