Det danske magasin i Spanien
Din forlængede arm i Danmark

Din forlængede arm i Danmark

Grønning PA er et firma, der yder hjælp, service og assistance til mindre virksomheder, travle familier og seniorer, som mangler tid, overskud eller aflastning i deres hverdag.
Tilbuddet om at gøre gavn af Helle Grønnings forlængede arm kommer nu udenlandsdanskere på Costa del Sol til gode.
“Der er altid noget, man ikke kan klare på afstand, når man tilbringer en stor del af året i Spanien. Det er her jeg kommer ind i billedet som bindeleddet til dine aktiviteter i Danmark”, fortæller Helle Grønning og uddyber: “Jeg passer huset og haven, kører bilen til syn, åbner for håndværkere, aflæser elmåler, tjekker post, gør rent, køber ind og sørger for at alt er klart, til I kommer hjem til Danmark”.
Helle Grønning er igennem mange år kommet på Solkysten, da hun har nær familie, som er bosat her, men ideen med at tilbyde service til udenlandskdansker er opstået af, at Helle i mange år har været sin nabos forlængede arm, da hun bor i Torrox Costa mange måneder af året. Dette har i følge naboen betydet, at hun ikke behøver at været bekymret for sin bolig i Danmark f.eks. i forbindelse med voldsomt uvejr, vand i kælderen, fyldte tagrender eller anden skade. Helle kender huset, og ingen andre behøver at blive belastet, når der har været anledning til gøremål.
Jobbet er et spørgsmål om troværdighed, derfor er det kun Helle selv, som varetager kundernes interesser i Danmark, og hun kan kontaktes 24 timer i døgnet, i tilfælde af noget akut.
 
For priser og mere info kontakt:
gronningpa.dk
v/Helle Grønning
tlf. +45 2241 0742

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.